Sefirin Kızı Gün Değiştirdi

Sefirin Kızı Gün Değiştirdi
Star Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen Sefirin Kızı finale birkaç bölüm kala gün değiştirdi Sefirin Kızı artık salı günleri ekrana gelecek.

Star Tv’de bir dizi daha yayın günü değiştirme kararı aldı. Kanalın tasarrufu doğrultusunda pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Sefirin Kızı gün değiştirerek Salı akşamına geçti. Geçen sezon başlayan ve ilk başlarda oldukça iyi reytingler alan ve kanalın yüz akı olan Sefirin Kızı ne yazık ki ilerleyen bölümlerde bu başarısını devam ettiremedi ve özellikle bu sezonun başından itibaren belirgin bir düşüş yaşadı. Aynı şekilde dizide yaşanan krizlerde dizinin seyircisinin uzaklaşmasına sebep oldu. Kadrosunda bulunan oyuncularda radikal değişiklikler yapan Sefirin Kızı ne yazık ki ilk başlardaki başarısına bir daha ulaşamadı. Bu durum sonunda da dizinin sezon sonunda final yapmasına karar verildi. Ancak sezon sonu beklenmeden böyle apar topar bir şekilde dizinin yayın gününü değiştirilmesi ise dizinin sadık seyircisini derinden üzdü. Dizi bundan sonra yeni yayın gününde finale gidecek.

Sefirin Kızı Salı Akşamları Ekrana Gelecek

O3 Medya ve NGM tarafından hazırlanan ve Star Tv’nin geçen sezon başlayan dizisi Sefirin Kızı yayın günü değişikliğine gitti. Pazartesi akşamları ekrana gelen Sefirin Kızı önümüzdeki haftadan itibaren pazartesi yerine kanalın tek boş günü olan Salı akşamına kaydırıldı. Bu değişiklik dizinin seyircisini üzerken en azından finale kadar beklenmesi gerektiği dile getirildi. Reytinglerde ciddi düşüşler yaşayan ve artık final kararı alınan dizi Salı akşamları ekrana gelecek. Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün başrollerinde yer aldığı dizi bu sezon sonunda final yaparak seyirciye veda edecek. Dizinin yayın gününün değişmesinde ise kanalın yeni dizisi Kağıt Ev’in Pazartesi akşamı yayınlanması etkili oldu.

Star Tv’de Yeni Dizi

Star Tv ekranlarında önümüzdeki pazartesi günü olan 19 Nisan pazartesi akşamından itibaren yeni bir dizi seyirciyle buluşuyor. Oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergiz ve Nihal Koldaş’ın rol aldığı Kağıt Ev 19 Nisan pazartesi akşamı seyirciyle buluşuyor. Oldukça iyi giden hayatları tek bir yanlış anlama ve önüne geçemedikleri bir cinayetle darmadağın olan Fırtına ailesinin sıra dışı hikayesinin anlatıldığı Kağıt Ev Sefirin Kızı’nın yerine pazartesi akşamları ekrana gelecek ve ilk bölümüyle önümüzdeki hafta yayınlanacak.

14-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar