Kenan İmirzalıoğlu’nun Kurtlar Vadisi İsyanı

Kenan İmirzalıoğlu’nun Kurtlar Vadisi İsyanı
Usta oyuncu Kenan İmirzalıoğlu basın muhabirlerinin sorusunu cevapladı. Usta oyuncu Kurtlar vadisi sorusuna isyan etti, ayrıca yaz tatili için çıkan iddialara da yanıt verdi.

Hemen her gün bir basın yayın organında ya da magazin sayfaları ve sosyal medyada çıkan bir haber artık can sıkmış olacak ki usta oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’ndan net bir şekilde cevap buldu. Üstelik birazda kızgınlıkla ve biraz da öfkeyle. Uzun süredir adı yeniden başlayacağı iddia edilen Kurtlar Vadisi ile anılan usta oyuncu daha önce bu durumu birkaç sefer yalanlamış ve böyle bir gelişmenin olmadığını vurgulamıştı. Ancak bazı isimler sanki bu cevaplar yetmemiş gibi Kenan İmirzalıoğlu ve Kurtlar Vadisi isimlerini yan yana almaya ve yazmaya devam ettiler. En son geçtiğimiz gün muharrirlerle karşılaşan Kenan İmirzalıoğlu’na yine aynı soru soruldu. Etiler’de muharrirlere yakalanan ve şaşıran isim ayaküstü gerçekleştirilen sohbet sırasında yine aynı sorunun gelmesi üzerine net ve sitemli konuştu.

Kurtlar Vadisi Sorusuna Kızdı

Uzun süredir henüz başlayıp başlamayacağı dahi belli olmayan ve bu da bir iddia olan Kurtlar vadisi ile adı anılan oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Etiler’de muhabirlerle ayaküstü sohbet etti. Usta oyuncu konuyla ilgili bir soruya sitemkar bir cevap verirken bu sorudan ve iddiadan da sıkıldığını açıkladı. Kenan İmirzalıoğlu Kurtlar Vadisi’nde olup olmayacağı şeklindeki soruya “arkadaşlar siz sürekli söylüyorsunuz. Yok böyle bir şey. Nasıl oluyor da aynı soru tekrar soruluyor. Ne desem net bir şekilde anlaşırız. 5. Teyidi veriyorum. Yok öyle bir şey. Ne desem net bir şekilde anlaşılır” ifadelerini kullandı. Muhabirlerin devamlı yazılıyor demesi üzerine ben de devamlı yok bir şey diyorum şeklinde cevap verdi. Bakalım bu konuyla ilgili daha ne kadar soru sorulacak?

Sizden Korkuyorum

Muhabirleri bir anda karşısında görünce nereden çıktınız siz, beni nasıl buldunuz şeklinde konuşan Kenan İmirzalıoğlu muhabirlerin bu yazı Bodrum’daki evlerinde geçireceği iddialarına birazda dalga geçerek cevap verdi. Usta oyuncu soru karşısında “Monte Carlo, Miami, Bali ve Maldivler’de de evimiz var. Bakalım hangisinde kalacağız bu yaz kısmet! Yok öyle bir şey tabi ki, yalan haber” ifadelerini kullandı. Usta oyuncu ayrıca bakıcı arayıp aramadığı, bakıcıdan korkup korkmadığına dair soruya da cevap verdi. İmirzalıoğlu “ bakıcıdan değil, sizden korkuyorum” şeklinde cevap verdi. Usta oyuncu tüm bu açıklamalarıyla bir kez daha iddialara cevap vermiş oldu. Bakalım yeni iddialar ve yeni cevaplar ne zaman gelecek?

14-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar