Sefirin Kızı Güven (Erdal Küçükkömürcü) kimdir?

Sefirin Kızı Güven (Erdal Küçükkömürcü) kimdir?
Sezonun iddialı yapımlarından olan ve hazırlıkları büten Sefirin Kızı 16 Aralık Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dizide Güven karakteri kimdir? İşte detaylar!

Sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen ve O3 Medya ile NGM Medya ortaklığı ile hazırlanan Sefirin Kızı yüksek bütçesi ve maliyetli prodüksiyonuyla merak edilen yapımlardan biri olarak görülüyor. Senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem ikilisi tarafından kaleme alınan ve yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın üstlendiği dizinin tüm hazırlıkları bitti ve 16 Aralık Pazartesi akşamı Star Tv’de ilk bölümüyle ekrana gelecek. Muğla yöresinde çekilen ve Sancar ile Nare adlı iki gencin arasındaki tutkulu bir aşkın hikayesinin ele alınacağı dizinin başrollerinde Engin Akyürek ve Neslihan Atagül rol alıyor. Dizide Sefir’i canlandıracak isim ise usta oyuncu Erdal Küçükkömürcü olarak belirlendi. İşte detaylar!

Sefirin Kızı Güven Kimdir?

Star Tv’nin yeni dizisi Sefirin Kızı 16 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’da yayınlanacak ilk bölümüyle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda güçlü isimlerin yer aldığı ve yüksek maliyetiyle dikkatleri çeken dizi sezonun iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Dizide yer alan Güven karakteri de dizinin güçlü isimleri arasında yer alıyor.

Nare’nin büyükelçi babası, Sefir Bey olarak karşımıza çıkan karakter şimdilerde Montenegro Büyükelçisi görevinde. Çok asil bir aileden gelmesine rağmen, hem soyunun hem mesleğinin şerefine leke sürecek gizli bir zaafı vardır; kumar. Güven karakteri bir kibir yumağıdır. Köylülerden ve halktan nefret eder, kendisini bir şey zanneder. Ama öbür taraftan karakter olarak çok zayıf biridir. Güven karakteri, zaaflarıyla kibri arasında boğulan biridir.

Sefirin Kızı Erdal Küçükkömürcü Kimdir?

Erdal Küçükkömürcü 1 Nisan 1958 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Birçok sinema filmi ve dizi filmde rol alan usta oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Yılan Hikayesi, Gülşen Abi, Sarı Evin Esrarı, Kaleiçi, Fırtına, Kınalı Kar, Aşk Kapıyı çalınca, Kurtlar Vadisi Pusu, Senden Başka, Yeni Evli, Komşu Köyün Delisi, Çıplak Gerçek, Babam İçin, Kış Masalı, Filinta, Nizama Adanmış Ruhlar, Çıplak, Devrim Arabaları, Kaybedenler Kulübü, Günce, Benim Dünyam, Labirent, Döndüm Ben, Kod Adı Reaksiyon, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kuzgun.

15-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar