Selena Yeniden mi Çekilecek?

Selena Yeniden mi Çekilecek?
Bir döneme damga vuran ve özellikle genç ve çocuk kitlenin severek izlediği, Atv ekranlarında yayınlanan Selena'nın yeniden çekileceği iddia ediliyor. İşte detaylar!

2006 – 2009 yılları arasında Atv ekranlarında adeta fırtına gibi esen ve üç yıl boyunca seyirciyi ekrana kilitleyen, özellikle çocuk ve genç kitlenin sevgilisi haline gelen Selena adlı dizinin yeniden başlayacağı haberleri dizi sektörüne bir anda bomba gibi düştü. Son zamanlarda yeni başlayan dizilerin seyirci tarafından seyredilmeyerek reyting yönünden hüsrana uğraması ve kısa sürede final yapması üzerine yapımcılar ve yapım şirketleri geçmişte yayınlanmış ve reyting yapmış, seyirci tarafından sevilen dizileri yeniden hayata geçirmek için çalışma başlattı. Bu dizilerden olan Selena, Seksenler, doksanlar gibi tutan dizişlerin yeniden başlaması için çalışma başlatıldığı kulislerde konuşulan konulardan. Özellikle 2006 yılında başlayana ve çocukların severek seyrettiği Selena’nın 2019 – 2020 sezonunda yayınlanması için çalışma başlatıldığı sıklıkla konuşulan konulardan. Bizde canlıtv olarak Selena’nın yeniden başlayıp başlamayacağını araştırdık.

Selena Tekrar mı Başlıyor?

10 Eylül 2006 yılında Atv ekranlarında başlayan ve kesintisiz üç yıl süren ve 2009 yılında final yapan başrollerini Sinem Kobal, Hakan Altınel, Sinan Çalışkanoğlu gibi isimlerin oynadığı ve seyircinin sevgilisi haline gelen Selena bir döneme damgasını vuran dizilerdendi. Dizi yayınlandığı dönemde reytinglerde üst sıralarda yer alırken yayıncı kanal Atv’de diziden oldukça memnundu. Dizi final yaptığında özellikle çocuk kitlesi oldukça üzülmüştü. Yapımcılar bugünlerde bir döneme damga vuran Selena’yı yeniden başlatmak için çalışmalara başladı. 2019 – 2020 sezonuna yetiştirilmeye çalışılan Selena’nın oyuncuları arasında yine Sinem Kobal, Hakan Altınel, Sinan Çalışkanoğlu, Ümit Erdim gibi oyuncuların olabileceği konuşulurken yapımcılar seyircinin daha önceden bildiği ve severek seyrettiği yapımlara yönelmiş durumdalar. Bu dizilerin daha iyi reyting yapacağını düşünen yapımcılar böylece yeni bir projenin riskini almadan başarılı olmuş bir yapıma yeniden şans vermenin daha sağlıklı olacağını düşünüyor. Geçmişte reyting yapmış dizilerden özellikle Selena’yla ilgili yakın zamanda kesin bir karar verilecek gibi duruyor.

Selena’nın Konusu Ne?

Uzun bir süre Atv ekranlarında yayınlanan Selena, uzayda Ütopya adındaki bir gezegenden yola çıkarak bu gezegende iyilik ve kötülük arasındaki mücadelenin sahneye konduğu bir dizi olmuştu. Ütopya adındaki bu gezegende Selena insanlara iyilik yaparak onların içindeki insanlık ve iyilikseverliği açığa çıkarmak isterken, en büyük düşmanı ve rakibi Hades’e olmuştur. Hades insanlara kötülük yapmak ve kötülük yapanlara yardımcı olmak için uğraşmaktadır. Dizide Selena ve Hades her zaman bir mücadele içinde olmuşlardır.

08-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler