NTC Medya Tarafından Hazırlanan Yeni Dizi 'Maria ve Mustafa'yı Yakından Tanıyalım!

NTC Medya Tarafından Hazırlanan Yeni Dizi 'Maria ve Mustafa'yı Yakından Tanıyalım!
NTC Medya tarafından hazırlıklarına başlanılan Maria ve Mustafa ne zaman başlıyor, dizi hangi kanalda yayınlanacak, oyuncuları kim? Maria ve Mustafa'yla ilgili herşey haberimizde!

Yapım şirketlerinin en büyük hayalidir kanal sorunu yaşamadan, seyirci tarafından çok seyredilen, reyting problemi olmayan ve oyuncusuyla, ekibiyle sorunsuz bir dizi projesi. Bütün yapım şirketleri bu hayalle ve bu hedefi tutturmak için çıkarlar yola. Hazırlıklar başlar heyecanla. Hikaye bulunur, senarist ayarlanır, yönetmen, ekip, sonra cast çalışmaları başlar. Heyecan hiç bitmez. Hedef hep aynıdır reytingi yüksek bir dizi yapabilmek. Bunun için gece demeden gündüz demeden çalışılır. Yüzlerce binlerce saat emek harcanır. Sonra o büyük gün gelir ve dizinin jeneriği yayıncı kanalda dönmeye başlar. Bu andan itibaren verilen emeklerin karşılığını alma vakti gelmiştir. Ertesi gün diziyle alakalı hemen herkes reytinglerin açıklanacağı saati bekler çoğunlukla elleri titreyerek ve yüreklerinde tarifsiz bir çırpıntıyla. İşte bu günlerde yukarıda anlattığımız gibi bir dizinin hazırlıkları yapılıyor. NTC Medya tarafından hazırlıklarına başlanılan Maria ve Mustafa bu dizi. Bizde Maria ve Mustafa nedir, nasıl bir dizidir, oyuncuları kimdir, yayın kanalı hangisidir sizler için araştırdık.

Maria ve Mustafa Dizisinin Konusu Ne?

NTC Medya tarafından hazırlıklarına başlanılan Maria ve Mustafa dizisiyle ilgili henüz kesinleşmiş net bilgiler bulunmamakla beraber kulis bilgilerinden ve dizi sektöründen alınan bilgilere göre dizinin konusunu aşk oluşturacak. Mustafa ve Maria adındaki iki gencin yoğun ve heyecanlı aşkına konu olacak dizi, adından da anlaşılacağı gibi öyabancı bir kızla Türk bir gencin aşkını işleyecek. Bu aşkta hiç şüphesiz ki içinde üst seviyede bir gerilimi, imkansızlığı ve iki genç için büyük zorlukları barındıracak. Henüz hazırlık aşamasında olan dizinin oyuncularıyla ilgili henüz bir gelişme yok. Hikaye, senaryo ve diğer çalışmalardan sonra dizinin castının da hazırlıklarına başlanacaktır.

Maria ve Mustafa Hangi Kanalda Yayınlanacak?

NTC Medya tarafından hazırlıklarına başlanılan Maria ve Mustafa Eylül yayın döneminde yayınlanmayacak. Bu sebeple henüz ön hazırlık aşamasında. Dizinin senaristliği için Mahinur Ergun’la anlaşılırken yönetmen koltuğu ise Faruk Teber’e emanet edilmiş durumda. Dizinin yayıncı kanalı için yapımcı firma NTC Medya’nın, Atv ile pazarlık mamasında olduğu iddiaları oldukça güçlü. 2020 başında ekranlara gelmesi planlanan Maria ve Mustafa dizisi ile ilgili gelişmeler oldukça sizlere duyurmaya devam edeceğiz.

07-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar