Sen Anlat Karadeniz Oyuncu Kadrosuna Hangi Ünlü Oyuncular Katıldı?

Sen Anlat Karadeniz Oyuncu Kadrosuna Hangi Ünlü Oyuncular Katıldı?
Sen Anlat Karadeniz Oyuncu Kadrosuna Hangi Ünlü Oyuncular Katıldı?Sezon bitmeden hikayeye girecek olan isimleri Canlı Tv olarak izleyicilerimize tanıtalım.

Başarılı yapımlardan Sen Anlat Karadeniz dizisi yenilenen hikayesiyle önümüzdeki sezon da devam edecek. Vedat’ın ölümünden sonra yeni hikayeler ve karakterlerle önümüzdeki sezona bomba gibi girmeye hazırlanan diziye 5 usta isim daha katılıyor. Sezon bitmeden hikayeye girecek olan isimleri Canlı Tv olarak izleyicilerimize tanıtmak istedik.

Sen Anlat Karadeniz’e Hangi ünlü Oyuncular Katıldı?

Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz dizisiye yeni oyuncularla daha da güçleniyor. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuna şimdi daha da güçlendi. İlk bölümünden itibaren güçlü senaryosuyla, heyecanla izlenen Sen Anlat Karadeniz dizisi üçüncü sezona bomba transferler yaptı. Şimdi bu isimleri kısaca tanıyalım.

Gülper Özdemir

1990 İstanbul doğumlu oyuncu Almanya RheinMain University of Applied Sciences okulundan mezun oldu. Bana Sevmeyi Anlat dizisi ile başlayan kariyerine Kara Yazı dizisiyle devam etti. Daha sonra Tutsak dizisinde Elif karakterini canlandıran oyuncu son olarak Show TV’nin Meleklerin Aşkı dizisinde oynuyordu. Gülper’in garsonluk yaparken keşfedildiğini söyleyelim.

Uğur Çavuşoğlu

1967 Artvin doğumlu sanatçı, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro bölümü mezunudur. Çeşitli Tiyatrolarda görev yapan usta oyuncu ilk kez Sahte Dünyalar sinema filminde rol aldı. Düriyenin Güğümleri adlı diziyle parlayan sanatçı, Her Şey Güzel Olacak, Cebimde Çok Küçük Elma Var, Sahte Dünyalar, Sihirli Ceket, Yaban, Devlerin Aşkı, Beni Unutma, Bir Dilim Aşk, Unutma Beni, Osmanlı Tokadı gibi sinema ve TV projelerinde yer aldı.

Ayten Soykök

1975 İstanbul doğumlu oyuncu Müjdat Gezen Tiyatrosunda eğitim aldı. Baba evi diziyle oyunculuğa adım atan oyuncu Ruhsar, Sıdıka ve Yasemince ve Abuzer Kadayıf gibi birçok projede yer aldı.

Rüçhan Çalışkur

1947 Trabzon doğumludur. Sadece Tiyatro ve Sinema oyuncusu değil başarılı bir dublaj sanatçısıdır. Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu Rüçhan Çalışkur, Devlet Tiyatroları kadrosuna dahildir. Bu sene itibari ile dizi filmlerde ve sinema filmlerinde rol almaya başladığını ekleyelim.

Asya Kasap

2001 doğumlu genç oyuncu İzmir Güzeli Ajans‘a bağlı olarak çalışıyor. Kamera karşısına ilk kez 2018 yılında TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan “Egenin Hamsisi” dizisiyle geçen Asya Kasap’ı artık Sen Anlat Karadeniz oyuncusu olarak izleyeceğiz.

Sen Anlat Karadeniz’de son bölümde neler oldu?

Murat, Nazar tarafından düğünde terk edilince neye uğradığını şaşırır. İntiharın eşiğine gelen Murat’ı ikna etmek yine Tahir’e düşmüştür. Bu sırada Vedat’ın kötülüklerini önlemeye çalışan Fikret, öğrendiği bilgiyle hem Nefes’i hem de Tahir’i kurtarabilecek midir? Nefes’in hamileliğine çok sevinen Tahir, Vedat’ın giderayak yaptığı sürprizle şok olacaktır.

10-04-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar