Sen Çal Kapımı 22. Bölüm İzle!

Sen Çal Kapımı 22. Bölüm İzle!
Sen Çal Kapımı 22. Bölüm İzle; 12 Aralık Cumartesi akşamı 22. Yeni bölümüyle ekrana gelen Sen Çal Kapımı adlı dizinin 22. Bölümünü canlı tek parça izlemek için detaylar haberimizde

Sen Çal Kapımı 22. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin, Hande Erçel, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, Anıl İlter ve melisa Döngel’in rol aldığı Sen Çal Kapımı adlı dizi bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Yaz sezonunda başlayan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı her ne kadar reytinglerinde düşüş yaşasa da yayınına devam ediyor. Her hafta ekrana gelen dizide Serkan ve Eda’nın hikayeleri ve çevrelerine etkileri komik ve heyecanlı bir dille seyirciye aktarılırken Cumartesi akşamında dizi kendine yer bulabilmek için gayret gösteriyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde de yine heyecan fırtınası esecek.

Sen Çal Kapımı son bölüm izle | Sen Çal Kapımı yeni bölüm izle

Sen Çal Kapımı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv’nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı’nın yayınlanan son bölümünde Serkan ve Eda ayrı ayrı mekanlarda birbirlerini beklemektedirler. Sonunda beklemekten sıkılan ikili evlerinin yolunu tutarken Eda bir daha Serkan’a güvenmeyeceğini söyler. Bu arada ikiliye yapılan reklam teklifini Serkan reddederken Eda kabul eder ve çekimlere başlanır. Serkan ise Eda’ya yakın olabilmek için reklamda yer almanın bir yolunu bulmaya çalışmaktadır. Ancak Serkan’ın planları umduğu gibi gitmez ve kendisini çok zor bir durumda bulur.

Sen Çal Kapımı 22. Bölümde Neler Yaşanacak?

Serkan ve Eda her zaman olduğu gibi bir krizi daha aşmışlar ve yeniden birlikte olmuşlardır. Ancak ikilinin romantik akşamı acil bir çağrıyla sona erer. Köşeye sıkıştığı için deliye dönen Selin’in ise bu sırada çok farklı planları vardır. Serkan öğrendiği bilgilerden sonra Eda’ya çok farklı bir istekle gelir. Bu isteği Eda’nın kabul etmekten başka çaresi yoktur. Bu arada Aydan aldığı karar sonrasında Eda ve Serkan’ın da desteğiyle yepyeni bir yola girer. Ayfer ise istemeden de olsa bu yolda Aydan’ın yanında olmak zorunda kalır. Bütün bu planlar sürpriz bir evlilik teklifiyle sona ererken Eda Serkan’a haksızlık yaptığını düşünerek bir adım atmaya karar verir. Eda bir akşam Serkan’ın kapısını çalarken hiçte beklemediği sonuçlar ortaya çıkacaktır. Sen Çal Kapımı bu akşam yeni bölümüyle Fox Tv’de ekranlarda.

12-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar