Ozan Güven Cunda’ya Yerleşti!

Ozan Güven Cunda’ya Yerleşti!
Ünlü ve başarılı oyuncu Ozan Güven Deniz Bulutsuz ile olan mahkemesi bitene kadar oyunculuğa dönmeme kararı aldı ve Cunda Adası’na yerleşti.

2020 yılının en şanssız ünlülerinden biri olan ünlü oyuncu Ozan Güven 2020 yılının bitmesine yakın son günlerde yaşadığı yeri değiştirme kararı aldı. Ünlü oyuncu bu senenin başından itibaren eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp olayı ile ilgili olarak zor zamanlar yaşamış ve Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladı yönündeki iddialar sebebiyle hem iş olarak hem de özel hayatı olarak pek çok kayıplarla karşı karşıya kalmıştı. Son olarak rol aldı Babil dizisinden de ayrılmak zorunda kalan oyuncu bu seneyi ekranlardan uzakta geçirmişti. İstanbul’da hayatını sürdüren ünlü oyuncu bir ara İstanbul’dan uzakta yaşamaya başlamış ancak daha sonra tekrar dönmüştü. Deniz Bulutsuz’u darp iddiasıyla ilgili olarak tarafların birbirine açtığı dava sürerken ünlü oyuncu Ozan Güven İstanbul’dan uzaklaşma kararı aldı ve Balıkesir’in Cunda Adasına taşındı.

Ozan Güven İstanbul’dan Taşındı!

Ünlü oyuncu Ozan Güven 2020 yılı içerisinde pek çok talihsiz olayı peş peşe yaşadı. Önce sevgilisi deniz Bulutsuz’u darp iddiasıyla zor zamanlar yaşadı, ardından yine aynı iddialar sebebiyle mahkeme sürecini yaşamaya başladı. Oyuncunun iş hayatı da etkilendi ve reklam anlaşması iptal edildi. Son olarak da ünlü oyuncu bu yaşadıklarına bağlı olarak da rol aldığı Babil Dizisi’nden ayrılmak durumunda kaldı. Yapımcıyla anlaşarak diziden ayrılan oyuncu seneyi bu şekilde kapatmaya karar verdi ve Deniz Bulutsuz ile olan mahkemesi sonuçlanana kadar İstanbul’dan uzaklaşmaya ve başka bir yerde yaşamaya karar verdi. İstanbul’dan taşınan ünlü oyuncu Cunda Adasına yerleşti.

Cunda Adası’na Yerleşti!

Yaşadıklarından dolayı zor zamanlar geçiren ünlü oyuncu Ozan Güven İstanbul’dan taşındı ve Balıkesir’in Cunda adasına yerleşti. Mahkeme süreci sona erene kadar oyunculuğa ara veren Ozan Güven bu zaman diliminde gözlerden ırak ve huzur içinde yaşamak için Rasim Öztekin, Bülent İnal, Beren Saat ve Perran Kutman’ın da yazlığının bulunduğu Cunda adasında ev kiralayarak buraya taşındı. Adada yaşamaya başlayan ozan Güven’i geçtiğimiz günlerde arkadaşı Şevket Çoruh ziyaret etti. Şevket Çoruh Arka Sokaklar adlı dizideki çekimlerinin bitmesinin ardından Cunda’ya Ozan Güven’in yanına gitti. Ozan Güven’le birlikte sahile inen ünlü oyuncu Ozan Güven’le birlikte çekilmiş bir fotoğrafını da sosyal medya hesabından “sakin zamanlara demirlemiş bir gemi” notuyla paylaştı. Fotoğrafta Ozan Güven’in keyifli ve sakallı hali ise dikkatlerden kaçmadı.

12-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar