Sen Çal Kapımı dizisine yeni isim!

Sen Çal Kapımı dizisine yeni isim!
Kerem Bürsin ve Hande Erçe’in başrol oynadığı Sen Çal Kapımı dizisine yeni isim katıldı. Karizmatik mimarı oynayacak oyuncu kim?

Fox Tv’nin yaz sezonunda ekrana getireceği romantik dizisi Sen Çal Kapımı dizisine sürpriz oyuncu eklendi. İzleyici MF Yapımın organize ettiği diziye yeni katılan ismi ve hangi rolde oynayacağını merak ediyor. Diziseverlerin heyecanla beklediği Sen Çal Kapımı oyuncuları ve konusu nedir, haberimizde. Şimdi detaylar

Sen Çal Kapımı dizisine yeni isim!

Fox Tv’nin yaza damga vuran dizisi “Sen Çal Kapımı” dizisi yeni isimlerle kadrosunu güçlendiriyor. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’ in, yapımını MF Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Ayşe Üner Kutlu’nun kaleme aldığı “Sen Çal Kapımı” dizisine Sen Anlat Karadeniz’de Ferhat Kılıç karakterini canlandıran Ali Ersan Duru dahil oldu.

Efe Akman karakterini oynayacak

Sen Anlat Karadeniz’deki Ferhat rolüyle hafızalara kazınan Ali Ersan Duru, Sen çal Kapımı dizisinde son derece karizmatik ve başarılı peyzaj mimarı olan ve kariyerine İtalya’da devam eden Efe Akman karakterini canlandıracak. Ali Ersan Duru, 13. Bölüm itibariyle rol alçağı Sen Çal Kapımı dizisinde kibar, karizmatik, akıllı ve centilmen olarak öne çıkacak.

Sen Çal Kapımı konusu nedir?

Kerem Bürsin ve Hande Erçe’in başrol oynadığı dizide Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Bilge Önal, Melisa Döngel ve Elçin Afacan gibi usta isimler görev yapıyor. Holding sahibinin varisi Serkan Bolat ile üniversitesi öğrencisi çiçekçi genç kız arasında geçen aşk ilişkisini anlatan Sen Çal Kapımı Mf Yapım tarafından Fox Tv ekranlarında romantik komedi tarzında yazlık dizi olarak yayınlanıyor.  

Ali Ersan Duru kimdir?

1984 Ankara doğumlu oyuncu, Osmangazi Üniversitesi Maliye Bölümü mezunudur. Öğrencilik yıllarında tiyatro ve sahne çalışmaları yapan Duru, Osmangazi Üniversitesi Tiyatro Topluluğu’nda bulunduktan sonra Diyalog Sanat'ta oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine TRT 1 ekranlarında yayınlanan Başrolde Aşk adlı dizisi ile adım attı. Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Ferhat kılıç karakteriyle setlerin aranan oyuncusu olan Ali Ersan Duru’ya yeni dizisinde başarılar diliyoruz.

Rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Sen Anlat Karadeniz (TV Dizisi)

2018-2019 – Diriliş Ertuğrul (TV Dizisi)

2018 – Kalbimin Sultanı (Tv Dizisi)

2016 – Şahane Damat) (TV Dizisi)

2015 – Aşk Zamanı (TV Dizisi)

2014 – Gönül İşleri (TV Dizisi)

2013 – Yağmurdan Kaçarken (TV Dizisi)

2013-2014 – Bugünün Saraylısı (TV Dizisi)

2012 – Çanakkale 1915  (Sinema Filmi)

2011-2012 – Hayat Devam Ediyor (TV Dizisi)

2011 – Başrolde Aşk  (TV Dizisi)

30-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar