Sen Çal Kapımı yeniden ekranlara dönüyor!

Sen Çal Kapımı yeniden ekranlara dönüyor!
Yayınlandığı dönemde büyük bir başarı elde eden Now Tv ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı, tekrar bölümleriyle yeniden ekranlara dönüyor.

Kerem Bursin ve Hande Erçel'in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi tekrar bölümleriyle yeniden ekranlara geliyor. Sen Kapımı Çal, ilk bölümü ile 1 Haziran Cumartesi akşamı Now Tv ekranlarında olacak...

Sen Çal Kapımı Yeniden Ekranlarda!

Geçtiğimiz yıllarda Now Tv ekranlarında severek izlenen dizi Sen Çal Kapımı, yayınlandığı dönemde hem oyuncu kadrosu hemde konusu ile izleyiciden tam not almıştı. Her bölümü büyük heyecan ve merakla izlenen dizinin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in yanı sıra Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Ahmet Somers, Dorukhan Kenger ve İlkyaz Arslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Fakat dizi çok uzun sürmeden ekranlara veda etti. Diziyi büyük bir ilgi ile takip eden izleyiciler bu duruma çok üzülmüştü. 

 

Sen Çal Kapımı dizisinin eski bölümleri Youtube üzerinde izlenmeye başlandı. İzleyiciler dizinin tekrardan ekranlara geri dönmesi için yorumlarda bulunuyorlardı. Beklenen oldu ve dizi yeniden tekrar bölümleriyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Sevilen dizi 1 Haziran Cumartesi akşamı ilk bölüm tekrarıyla Now'da olacak. 

Sen Çal Kapımı Konusu:

Hande Erçel'in hayat verdiği Eda Yıldız, tüm yaşamını ve umutlarını yatta bütün umutlarını eğitimine bağlamıştır. Fakat Kerem Bursin'in canlandırdığı Serkan Bolat aldığı yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olur. Yolları böyle kesişen Serkan Bolat ve Eda Yıldız'ın hikayesi başlar. Serkan Bolat, Eda Yıldız'ın kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yapması halinde bursunu geri vereceğini şart koşar. Eda ise kendisinin bu kadar nefret ettiği Serkan'ın teklifini önce reddeder. Fakat yaşadığı zor şartlar bu teklifi kabul etmesini sağlar. Nişanlı rolü yapmaya başlayan bu ikili daha sonrasında duygularına engel olmaz ve birbirlerine âşık olur. Serkan ve Eda'nın arasında tutkulu ve zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Bu heyecan ve ihtiras dolu aşk hikayesi izleyici tarafından çok beğenilir. 

01-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar