Serdar Ortaç 30 Milyonluk Evini Kime Bırakacağını Açıkladı!

Serdar Ortaç 30 Milyonluk Evini Kime Bırakacağını Açıkladı!
Pop müziğin usta ismi Serdar Ortaç vasiyet gibi açıklamalarda bulundu. Sanatçı öldükten sonra 30 milyon TL değerindeki evini çalışanlarına bırakacağını açıkladı. İşte detaylar!

Türk Pop müziğinin efsane isimlerinden biri hiç şüphesiz Serdar Ortaç’tır. Sanatçı müzik hayatına başladığı ilk günden itibaren adeta sahnelerde fırtına gibi eserek adım adım bu günkü durumuna geldi. Her ne kadar bütün ünlülerin yaşadığı zorlukları fazlasıyla yaşamış olsa da yine de pop müzik dendi mi herkesin saygı duyacağı isimlerden biri oldu. Özel hayatı zaman zaman sorunlarla dolu olsa da ve zaman zaman yanlış anlamalara sebep olacak durumları yaşamış olsa da bütün bunlar büyük ustanın haklı şöhretine gölge düşüremedi. Yıllar geçti o daha da büyüdü… Son günlerde sık sık magazin gündeminde yerini alan ve hakkında yazılar yazılıp çizilen usta sanatçı bir televizyon programında yayınlanan canlı telefon bağlantısında vasiyet gibi sözler sarf etti. İşte haberin detayları!

Serdar Ortaç vasiyetini Açıkladı!

Pop müziğin usta yorumcusu ve söz yazarı, besteci Serdar Ortaç bugünlerde zor zamanlar geçiriyor. Sanatçı koronavirüs sebebiyle konserlerinin iptal olduğunu açıklamış ve 120 bin liralık kredi borcunu ödemekte zorlandığını ifade etmişti. Şimdi de Serdar Ortaç bir televizyon kanalında yayınlanan bir programda açıklamalarda bulundu. Sanatçı “30 senedir sahnelerdeyim. 1 lira birikimim yok. Eskiden Büyükada’yı alacak kadar servetim vardı. Bir yerlere koyamayacak kadar, hayal edemezsin. Ne işe yarar o para? Güzel eserler bırakıp, güzel hayat yaşayıp ölmek lazım” şeklinde konuşurken vasiyet gibi bir açıklamada bulundu. Serdar Ortaç “ben ölünce elemanlarıma bırakırım her şeyimi. Benim için 30 sene çalışanlara… İstinye’nin tepesinde evim var. 30 milyon TL. Dünya para ediyor. Ben gidince ne olacak? Yanımda çalışanlar alsın diyorum. Bari benden sonra rahat yaşasınlar” ifadelerini kullanarak 30 milyon TL değerindeki evini çalışanlarına bırakacağını açıkladı.

Serdar Ortaç’ın Evi Nerede?

Serdar Ortaç’ın 30 milyon lira eder dediği ve çalışanlarına bırakacağını ifade ettiği evinin İstinye’de olduğu açıklandı. Evin yaklaşık ederinin 30 milyon TL değerinde olduğu sanılıyor. Ortaç bu evi 30 yıldır yanında çalışanlara bırakacağını açıklayarak bir anda tüm gözlerin kendisine çevrilmesini ve magazin gündeminde yine en çok konuşulanlardan biri olmayı başardı. Ne diyelim Allah usta sanatçıya uzun ve hayırlı ömürler versin ve usta sanatçıda daha nice birbirinden güzel bestelere imza atsın.

18-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar