Serdar Ortaç’tan Flaş Açıklamalar!

Serdar Ortaç’tan Flaş Açıklamalar!
Ünlü şarkıcı ve besteci Serdar Ortaç katıldığı bir programda kendisine sorulan sorulara açık yüreklilikle cevap verdi. Ünlü isim pişmanlıklarını hatalarını sıraladı. İşte detaylar!

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Serdar Ortaç son zamanlarda sık sık sosyal medya gündeminde ve magazin basınında pişmanlıkları ya da çarpıcı açıklamalarıyla gündeme geliyor. Ünlü isim bu kez yine birbirinden çarpıcı açıklamalarla gündemde. Haber Global kanalında 40 programına katılan ünlü isim Jülide Ateş’in sorduğu sorulara dobra dobra cevap verdi. İşte Serdar Ortaç’ın flaş açıklamalarından bazıları!

Tekrar Kumar Oynayacak mı?

Ünlü isim bir zamanlar kumar oynamasıyla ve büyük paralar kaybetmesiyle gündeme gelmiştir. Tekrar kumar oynar mısın şeklindeki bir soruya Serdar Ortaç “Bak şimdi param yok oynamak istemiyorum. Ama korkuyorum ilerde tekrar param birikirse yine oynar mıyım? o yüzden buna direkt tövbe ettim bir daha oynamayacağım diyemem. Yarın bir konser sonrası yine bir yere gidilir, o iradem var mı ona emin değilim. Oynamasam süper güzel olur, hayatım değişir. Ama mal da mülk de, bazısı hırslıdır 3 ev daha alırım der, kumardaki hırsımı hayatıma kullansam daha iyi olurdu” cevabını verdi.

Ebru Gündeş’le Dostluğu Neden Bitti?

 Ünlü isim Ebru Gündeş’le olan arkadaşlığının bitmesi sorusuna ise “Biz Ebru’yla ayrılmaz ikiliydik, hatta beni şöhrete adım attıran Ebru’dur. Reza tutuklandı, ben o gün sohbette galiba gene bir pot kırdım. Demet’e mi dedim, oradaki gruba mı dedim, dur bir olayı anlayalım ne olduğunu görelim yarın geçmiş olsun derim dedim. O kadar. Acaba o kulağına başka mı gitti? Oradan mı bana kızdı? Şu an arkadaşlığımız kötü. Görse selam veriyor tabii ama eskisi gibi Serdarım yok. Ama ne gitti kulağına bilmiyorum ki. Orada kendimi haklı görüyorum. Hemen geçmiş olsun diye yazmadım. Ertesi gün unuttum mesaj atmayı. Öyle gitti. Ama olduysa da oldu ne yapayım yani? O da benim dostluğumu o yüzden sildiyse canı sağolsun” ifadelerini kullandı.

Serdar Ortaç'ın Pişmanlıkları!

Ünlü isim Serdar Ortaç program da ayrıca hayatında yaşadı pişmanlıklara da değindi ve bu pişmanlıkları açık açık itiraf etti. Acun Ilıcalı’nın teklifine “evet çok pişmanım. O ses Türkiye’de ben olmalıydım. Tam benim koltuğum bence. Ama olmadı. Evet pişmanım.” Cevabını verirken Ahmet Kaya ile ilgili soruya da “Ahmet Kaya’ya yüzde yüz haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Bir daha aynı şey olsa asla öyle bir şey yapmam, o grubun içine de girmem, o sahneye de çıkmam, marş da okumam. Ahmet Kaya hayranları inşallah beni affeder” ifadelerini kullandı. Ünlü isim boşanmasıyla ilgili olarak da “evet, pişmanım. Sürebilirdi. Pişmanın. Ama tekrarı olmaz. En güzel şey, birbirimizi şükranla anmak. Ama pişmanım. Keşke devam etseydi” ifadelerini kullandı.

31-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar