Kuruluş Osman’da Şok Ayrılık!

Kuruluş Osman’da Şok Ayrılık!
Atv ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen ve Osmanlı Devleti’nin kuruluş yıllarını anlatan Kuruluş Osman’dan şok üç ayrılık haberi geldi. İşte detaylar!

Yeni yayın dönemi yaklaşırken yeni diziler kadar geçtiğimiz sezon yayınlanan dizilerde hazırlıklarını hızlandırdı. Bu dizilerden biri olan ve geçtiğimiz sezonun en flaş yapımlarından biri olarak ön plana çıkan ve reyting rekorları kıran dönem dizisi Kuruluş Osman Atv ekranlarında Çarşamba akşamları resmen fırtınalar estirmişti. Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve başrolünde Burak Özçivit, Ragıp savaş, Yeşim Ceren Bozoğlu, Nurettin Sönmez gibi usta isimlerin yer aldığı dizi Atv’nin en çok reyting alan dizisi olurken Çarşamba akşamları rakiplerine hiç şans tanımamıştı. Osmanlı Devleti’nin kuruluş yıllarında yaşadığı olayları senaryoya uyarlayan dönem dizisi Kuruluş Osman kendisine büyük bir hayran kitlesi toplamış ve dizi adeta ilk sezonunda bir efsaneye dönüşmüştü. Birçok başarılı oyuncunun rol aldığı dizi sezon arası verirken yeni sezon için çalışmalarını devam ettiriyor. Ancak son gelen haberler dizinin sevenlerini üzmüş durumda. Kuruluş Osman’da rol alan üç önemli oyuncunun diziden ayrıldığı haberi herkesi derinden üzdü. İşte detaylar!

Kuruluş Osman’a Üç Veda!

Atv ekranlarında yayınlanan ve Bozdağ Film tarafından hazırlanan Burak Özçivit’in Osman Bey karakterine hayat verdiği başarılı dönem dizisi Kuruluş Osman sezona yine iddialı bir şekilde hazırlanıyor. İlk sezon Çarşamba akşamlarını adeta kapatan ve rakiplerini katlayarak reyting rekorları kıran dizi yeni sezona hazırlanırken dizide rol alan üç önemli isim diziye veda etti. Kuruluş Osman’da Dündar bey’in oğlu Bahadır karakterine hayat veren Çağkan Çulha, Demirci bey karakterini canlandıran Mehmet Sabri Arafatoğlu ve Sencer Alp karakterini canlandıran Fatih Osmanlı diziye veda ettiler. Bu üç veda dizinin sevenlerini derinden üzdü.

Çağkan Çulha Veda Mesajı Yayınladı!

Kuruluş Osman’da Osman bey’in amcası Dündar Bey’in oğlu Bahadır karakterini canlandıran ve diziye sonradan dahil olan yetenekli oyuncu Çağkan Çulha Kuruluş Osman’dan ayrıldığını bir veda mesajıyla sevenlerine duyurdu. Çağkan Çulha sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “ Hoşça kal Kuruluş Osman Ailesi. Emeği geçen herkesin emeğine, gönlüne sağlık. Hayatıma katmama vesile olduğun tüm tecrübelere şükürler olsun. Su gibi yola devam” ifadelerini kullandı. Yeni sezona yine iddialı bir şekilde hazırlanan Kuruluş Osman Eylül ayında yine Çarşamba akşamlarının en iddialı dizisi olmaya aday.

01-08-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar