Serdar Ortaç'tan flaş Acun Ilıcalı açıklaması: 'Yanlış anlaşıldım”

Serdar Ortaç'tan flaş Acun Ilıcalı açıklaması: 'Yanlış anlaşıldım”
Serdar Ortaç'tan flaş Acun Ilıcalı açıklaması: 'Yanlış anlaşıldım”. Hayranlarını heyecanlandıran açıklamalarıyla Serdar Ortaç paylaşımı haberimizde.

Son zamanlarda ünlüler arasındaki tartışmalar çoğaldı. Karantinanın getirdiği psikolojik baskıdan olsa gerek gereksiz yere atışmalar ve tartışmalar magazin dünyasını sarmış durumda. Böyle bir durumla karşı karşıya kalan Serdar Ortaç'tan flaş Acun Ilıcalı açıklaması: 'Yanlış anlaşıldım”. Hayranlarını heyecanlandıran açıklamalarıyla Serdar Ortaç paylaşımı haberimizde. Şimdi detaylar

Serdar Ortaç'tan flaş Acun Ilıcalı açıklaması: 'Yanlış anlaşıldım”

Genellikle güler yüzü ve sakin tavırlarıyla dikkat çeken Serdar ortaç ne hikmetse bazen tartışmalarıyla gündemde kalmayı başarıyor. Özellikle yaz sezonlarının aranan simi şarkıcı ve besteci Serdar Ortaç kulaklarda kalan şarkıları kadar tartışmalarıyla da magazin dünyasını meşgul ediyor. İşte bunlardan biri olan Acun ile yaşadığı polemik gündemi sarstı. Katıldığı bir radyo programında Acun Ilıcalı ve O Ses Türkiye programı hakkında açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı ve besteci daha sonra Instagram hesabından paylaştığı video ile açıklamalarının yanlış anlaşıldığını söyledi.

'Durup dururken mevzu yaratmayın'

Coronavirus salgını nedeniyle evlerimizde karantinada hepimizin psikolojisi bozuldu. Yanlış anlamalar, evde geçen bunalımlı günler nedeniyle zaman zaman gerginlikler yaşıyoruz. Evinde sıkılan şarkıcı Serdar Ortaç, biraz olsun kafayı dağıtmak için sosyal medya üzerinden bir radyo programına konuk oldu. Programda kendisine yöneltilen bir soruya cevap eren Ortaç, 3-4 sene önce kendisine jürilik teklif eden Acun Ilıcalı’ya “Reina’dayım gel” dediği için telefonun yüzüne kapatıldığını söyledi.

Telefonu suratıma kapattı

Program esnasında Serdar Ortaç şaka mı gerçek mi belli olmayan bir yüz ifadesiyle aynen şu ifadeleri kullandı: " Ben televizyonculuk yaparken her gün birinci oluyorduk. Şu an ki Survivor gibi… Televizyonculuk değişti. Diziler patladı. Yine program yapmak istiyorum. 3-4 sene önce Acun arayıp ‘O Ses Türkiye diye yarışma yapıyorum. Kesin jüri olman lazım. Kenan Doğulu’yu da aradım’ dedi. Ben de ‘Reina’dayım gel abi konuşalım’ dedim. Acun da; ‘Ben sana iş konuşalım diyorum sen beni Reina’ya çağırıyorsun’ diye sinirlenip yüzüme kapadı telefonu. O Ses Türkiye öyle kaçtı."

Jet düzeltme geldi

Radyo programından sonra ortalık karıştı. Radyo programından haberdar olan ve yorumu merak edilen Acun Ilıcalı, Ortaç’a kırıldığını ve suratına telefon kapama olayının gerçekleşmediğini bildirdi. Peşinden jet açıklama Serdar Ortaç’tan geldi. Ünlü şarkıcı ve besteci Serdar Ortaç, Instagram hesabından konuyla ilgili bir video paylaşarak maksadını aştığını, yanlış anlaşıldığını ve radyo programında kullandığı ifadelerin doğru olmadığını vurguladı ve ardı sıra ekledi. “Durup dururken Acun’la mevzu yaratmayın”

24-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar