Show Tv'nin yeni dizisi Arıza ile ilgili detaylar belli oldu. İşte başrollerdeki isimler!

Show Tv'nin yeni dizisi Arıza ile ilgili detaylar belli oldu. İşte başrollerdeki isimler!
Show Tv'nin yeni dizisi Arıza ile ilgili hazırlıklar devam ederken, oyuncu kadrosu da şekillenmeye başlıyor. Aksiyon dizisi Arıza'da o isimler başrollerde olacak.

Yapım şirketi O3 Medya olan ve Show Tv’de yayınlanması planlanan Arıza dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Çukur, Ramo gibi hem aksiyon hem dram barındıran dizilerle başarılı reytinglere ulaşan Show Tv, yeni aksiyon dizisi Arıza ile yeni sezona iddialı bir giriş yapmayı planlıyor. Yayın akışında çok fazla dizi olmayan Show Tv yayınladığı Kuzey Yıldızı, Ramo, Çukur gibi dizilerle önemli reytingler almayı başarıyor. Arıza dizisinde ise hazırlıklar ve oyuncu seçimleri devam ediyor. Tolga Sarıtaş'ın başrolde olduğu dizide güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan'a da teklif götürüldüğü öğrenildi.

Arıza dizisinde başrol Tolga Sarıtaş

Show Tv’de yeni yayın dönemi için hazırlıkları süren Arıza dizisi aksiyon dizisi olarak izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. 2020- 2021 yayın döneminde ekranlara gelmesi beklenen dizinin yönetmenliğini Recai Karagöz üstlendi. Dizinin senaryosu ise Ozan Aksungur'un da yer aldığı Gamestory tarafından hazırlanıyor. Özgün bir senaryosu olduğu belirtilen Arıza dizisi merakla beklenirken, başrol oyuncularının kimler olacağı da merak konusuydu. Tv 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Tolga Sarıtaş'la anlaşan yapım şirketi Ayça Ayşin Turan'a da teklif götürdü. Zemheri dizisinde de rol alan Ayça Ayşin Turan'ın teklife ne cevap verdiği henüz bilinmiyor. Fakat sosyal medyada Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın birlikte  başrol oynaması olumlu tepkilerle karşılandı.

Tolga Sarıtaş kimdir?

Arıza dizisinin başrol oyuncusu ise Tolga Sarıtaş, daha önce Muhteşem Yüzyıl ve 3 sezon Söz dizisinde oynayan oynamış ve büyük beğeni kazanmıştı. Tolga Sarıtaş 30 Mayıs 1991 İstanbul doğumludur. Aslen Sivaslı olan Sarıtaş, lise öğrenimini tamamladıktan sonra oyunculuğa ve tiyatroya yöneldi. Esenler Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı'nda çeşitli oyunlarda yer alan Sarıtaş, Muhteşem Yüzyıl dizisi ile televizyon dizilerinde yer almaya başladı. Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Cihangir karakteriyle çok beğenilen Sarıtaş, 2015 yılından sonra Star Tv'de yayınlanan Söz dizsisinde üsteğmen Yavuz karakterini canlandırdı. Genç, yakışıklı ve yetenekli bir oyuncu olan Sarıtaş, yeni sezonda Arıza dizisi ile karşınızda olacak.

23-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar