Serenay Sarıkaya'dan ayrılık sonrası aşk iddialarına cevap!

Serenay Sarıkaya'dan ayrılık sonrası aşk iddialarına cevap!
Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Kerem Bürsin'le ayrılık iddiaları çıkan ve sessizliğini koruyan Serenay Sarıkaya, yeni bir ilişkisi olduğu haberinin üzerine iddialara cevap verdi.

Yıllar önce Mavi isimli giyim markasının reklam çekimlerinde tanışan ve ilişki yaşamaya başlayan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin çifti bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde ayrıldı. Daha önce haklarında çıkan ayrılık iddialarını yalanlayan ifadeler kullanan ikili bu sefer sessiz kaldı. İş hayatları ve yurtdışı seyehatleri dolayısıyla sık sık ayrı kalan çift 3 yıllık ilişkilerini noktaladı. Bunun üzerine Serenay Sarıkaya'nın yeni bir aşka yelken açtığı iddiaları ortaya atıldı fakat güzel oyuncu bu durum karşısında susmadı. Açıklamasını sosyal medya üzerinden paylaşan oyuncu "Hayatımda kimse yok" dedi.

''HER İLİŞKİNİN BİTİŞ SEBEBİ BİR BAŞKASI OLMAK ZORUNDA DEĞİLDİR''

Ayrılığın ardından ilk kez konuşan oyuncu Serenay Sarıkaya sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden şu açıklamalarda bulundu: ''Her gün hayretle yeni bir senaryoya uyanıyorum. Hayatımda kimse olmamakla birlikte üretilen tüm gerçek dışı haberleri ve bunlar üzerinden yapılan yorumları, yaşadığım bu sürece ve bana yapılmış bir saygısızlık olarak görüyorum! Her ilişkinin bitiş sebebi bir başkası olmak zorunda değildir! Lütfen karşılıklı sevgi ve saygımızı kaybetmeyelim!''

KEREM BÜRSİN'DEN DESTEK

Öte yandan yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ise eski sevgilisinin gönderisini kendi hesabından paylaşıp üstüne şu sözleri ekledi: “Yaşadığımız sürece lütfen saygı duyun... Şu ana kadar yazılan ve çıkan bir sürü haberin doğruyla hiçbir alakası yoktur." 

SERENAY SARIKAYA KİMDİR?

Serenay Sarıkaya, 1 Temmuz 1991 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Küçük yaşlarda güzellik yarışmalarına katılıp derecelerle ayrılmıştır. 2008 yılında 16 yaşındayken "plajda" adlı filmde rol alan Sarıkaya, aynı yıl içinde Peri Masalı ve Limon Ağacı dizilerinde başrol oynamıştır. Sonrasında "Adanalı" dizisinde rol alan Sarıkaya tanınmaya bu diziyle başlamıştır. 2010 yılında "Lale Devri" dizisinde Yeşim karakteriyle popülerliğini artırmıştır. 2013 yılında ise Medcezir dizisinde Mira karakterine hayat vererek Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşmıştır. Daha sonra yazar Azra Kohen'in Fi Çi Pi serisinden uyarlanan dizi Fi'de Ozan Güven, Mehmet Günsur, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi ile oynamıştır. Serenay Sarıkaya son olarak Alice Müzikalinde baş karakter Alice'i üstlenerek gündeme gelmiştir. 

KEREM BÜRSİN KİMDİR?

Kerem Bürsin, 4 Haziran 1987 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Küçük yaştan beri babasının iş seyehatleri dolayısıyla Amerika, İskoçya Endonezya, Birleşik Arap Emirlikleri, Malezya gibi ülkelerde yaşamıştır. Amerikada oyunculuk eğitimleri almış çeşitli film ve kısa filmlerde oynamıştır. Daha sonra yazın Türkiyeye tatile geldiğinde Gaye Sökmen ile tanışmış ve ülkesinde oyunculuk yapmaya karar vermiştir. İlk projesi Güneşi Beklerken olmuş daha sonra "Unutursam Fısılda" isimli filmde yer almıştır. 2014 yılında Şeref Meselesi dizisinde başrol oynayıp son olarak Muhteşem İkili dizisinde İbrahim Çelikkol ile birlikte oynamıştır. 

02-05-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar