Serenay Sarıkaya Hamile mi?

Serenay Sarıkaya Hamile mi?
Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya ile ilgili ortaya atılan bir iddia magazin gündemini sarstı. Serenay Sarıkaya hamile mi? Sarıkaya iddialara ne yanıt verdi? İşte detaylar?

Bazı kişiler vardır ki ne yaparlarsa yapsınlar haklarında dedikodu bitmez. Bu onların popülerliğinden kaynaklandığı gibi yapılan dedikodulara ve iddialara cevap vermemelerinden de kaynaklanır. Bazı haberciler ya da daha doğrusu magazinciler vardır ki tamamen asılsız iddialara dayanarak ve hatta çoğu zaman masa başından ayrılmadan haber yaparlar ve hiç düşünmeden insanların onuruyla, gururuyla, saygınlığıyla oynarlar. Oysa yaptıkları bu haberler o kişilerin kişilik haklarına zarar verdiği gibi kendi meslek hayatlarına zarar verir. Bu kısa vadede böyle olmasa bile uzun vadede bu magazincilerin inandırıcılığı kalmaz ve meslekten dışlanırlar. Şu sıralar gündemde yer alan bir magazin haberi tam da bu bahsettiğimiz türden. Gündemdeki magazin haberleri ünlü ve başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya’nın hamile olduğunu duyuruyor hedef kitlesine… Peki, durum böyle mi? Canlıtv takipçileri için araştırdık.  

Serenay Sarıkaya Hamile mi?

Son dönemlerin popüler oyuncularından Serenay Sarıkaya hakkındaki iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Öyle ki hemen her gün magazin dünyasında güzel oyuncuyla ilgili bir iddia ortaya atılıyor. Geçtiğimiz günlerde uzun süreli birlikte olduğu sevgilisi oyuncu Kerem Bursin’den ayrılan Serenay Sarıkaya’yla ilgili olarak şu sıralar ortaya atılan iddia tam anlamıyla bomba niteliğinde bir iddia. İddiayı ortaya atan ise özel bir kanalda magazin programı yapan sunucu Pınar Ergüler. Pınar Ergüler’in iddiasına göre oyuncu Serenay Sarıkaya evli bir kulüp başkanı ile yaşadığı yasak aşktan iki aylık hamile…

Serenay Sarıkaya Hukuki Süreç Başlattı!

Hakkında ortaya atılan evli bir kulüp başkanından iki aylık hamile iddialarına karşı oyuncu Serenay Sarıkaya bu sefer kayıtsız kalmadı. Oyuncu hakkında ortaya atılan iddialara karşılık, iddiaları ortaya atan sunucu Pınar Ergüler ve özel bir televizyon kanalına kişilik haklarına saldırıda bulundukları gerekçesiyle 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Serenay Sarıkaya İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açılan dava dilekçesinde 8 Temmuz 2019 tarihinde Beyaz Magazin” isimli programda altyazı olarak “Serenay Sarıkaya hamile mi?” başlıklı bir haberin çıktığı belirtilerek şu ifadeler yer aldı.

İşte Serenay Sarıkaya’nın Dava Dilekçesi!

Serenay Sarıkaya dava dilekçesinde “Haberin ardından programın sunucusu ve moderatör Pınar Ergüner “Öyle bir şey iddia edeceğiz ki kimileri yalanlayacak” diyerek Serenay Sarıkaya’nın evli bir kulüp başkanı ile birlikte olduğunu ve ondan hamile kaldığını, kulüp başkanının çocuğu aldırmak istediği, Sarıkaya’nın çocuğu aldırmak istemediği, çocuğu aldırmazsa rezil olacağı, doktora aldırması için para teklif edildiği gibi gerçek dışı, iftira niteliğinde bir haber yayımlanmıştır. Programda Serenay Sarıkaya’nın şeref ve onuruna ağır saldırı niteliğinde yorumlar yapılmıştır. Haber tamamen asılsız ve gerçek dışıdır. Serenay Sarıkaya’nın evli bir kulüp başkanı ile hiçbir zaman bir ilişkisi olmadığı gibi hamile de kalmamıştır. İlişkisi olmayan birisinden hamile kalması mümkün değildir” İfadelerine yer verdi.

14-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler