Özge Borak'tan biten evliliğin ardından ilk açıklama!

Özge Borak'tan biten evliliğin ardından ilk açıklama!
Özge Borak'tan biten evliliğin ardından ilk açıklama! Ünlü oyuncu Özge Borak'tan eski eşi Ata Demirer ile ilgili ilk açıklama geldi.

Star Tv ekranlarının İstanbullu Gelin dizisinde uzun süre rol alan ünlü oyuncu Özge Borak, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında eski eşi Ata Demirer ile ilgili ilk kez sessizliğini bozdu. Yıllar sonra ilk defa eski eşi ile ilgili açıklamalarda bulunan güzel oyuncu Özge Borak, 'Ata benim miladım' sözlerini kullandı. İki yıllık evliliğin ardından boşanan çift ile ilgili yeni gelişmeler bu yazımızda...

2012 yılında Ata Demirer ile birlikte dünya evine giren ünlü oyuncu Öge Borak, evliliklerine 2014 yılında son vermişlerdi. Güzel oyuncu katıldığı bir programda 'Ata benim miladım,bir gün ayrılırsak da sözümün arkasındayım demiştim, evet sözümün arkasındayım' sözlerini kullanmıştı. Ancak boşandıktan sonra Özge Borak, yıllarca sessizliğini korumuştu. 

Geçtiğimiz günlerde Woman Tv televizyon kanalında Şafak Yavuz'un Vizöründen Programı'na konuk oyuncu olarak katılan ünlü oyuncu Özge Borak, eski eşi Ata Demirer ile ilgili yıllar sonra ilk kez açıklamalarda bulundu. Başarısı ve güzelliği ile herkesin gönlünde taht kuran Özge Borak, eski eşinin yanı sıra kendi hayatı ile ilgili de önemli ayrıntıları dile getirdi. Ayrıca yıllar öncde söylediği sözün arkasında duracağını belirten Borak'a tekrar aynı soru soruldu. Yıllar önce, 'Ata benim miladımdır,hiç istemem ama bir gün ayrılsak bile bu sözümün arkasındayım' sözlerini kullanan Borak'a , 'bugün bu sözünüzün arkasında mısınız?' sorusu yöneltildi. Borak, önce biraz düşündükten sonra 'evet arkasındayım' dedi.

Ardından tekrar evlilik düşünüp düşünmediği konusunda soru yöneltilen Borak, 'iki kez denedim olmadı artık asla demiyorum ama evlenmeyi düşünmüyorum' sözlerini kullandı. Bundan sonra ki hayatında evliliğe sıcak bakmadığını belirten güzel oyuncu, 'geniş bir aile kurmak,çocuk sahibi olmak isterdim ama kısmet değilmiş ama hayat bu belli olmaz yinede, hiçbir şey için asla demiyorum.' sözlerini de ekledi.

Özge Borak kimdir?

1982 yılında dünyaya gelen Özge Borak, İstanbul doğumludur. Daha sekiz yaşında iken tiyatro hayatına atılan güzel oyuncu, 2003 yılında ilk kez bir sinema filminde rol aldı. Birbirinden başarılı dizi ve filmlerde rol alan başarılı oyuncu Özge Borak, 16. Sadri Alışık Ödülleri'nde 'Komedi ya da müzikal en iyi yardımcı oyuncu' ödülüne layık görüldü.

13-07-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar