Serenay Sarıkaya’dan Bir Dizi Daha

Serenay Sarıkaya’dan Bir Dizi Daha
Son günlerde yeni başlayan aile dizisinde adından sıkça söz ettiren ve bugüne kadar birçok başarılı projede yer alan Serenay Sarıkaya’nın yeni dizisi belli oldu.

Şu sıralar Show Tv ekranlarında yayınlanan ve Ay Yapım tarafından hazırlanan Aile dizisi sektörde ve seyirci cephesinde en çok konuşulan dizilerin başında geliyor. Yayın hayatına yeni başlayan ve kadrosunda ünlü iki oyuncu Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’u buluşturan yabancı bir dizi olan Sopranos dizisinden uyarlanan Aile Salı akşamları yayına başladığı günden itibaren reytinglerini devamlı artırarak liderliğe kadar yükseldi. Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın üstün oyunculukları ve performansıyla seyirciden tam not alan Aile dişisinde güzel oyuncu Serenay Sarıyaka Devin Aydın adlı bir psikiyatriste hayat veriyor ve dizide Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı aslan karakteri ile çalkantılı ve tutkulu bir aşk yaşıyor. Serenay Sarıkaya dizide gösterdiği performansla adeta seyirciyi büyülüyor ve ekrana kilitliyor.

Şahmaran ve Aile Dizilerinin Ardından Yeni Dizi

Serenay Sarıkaya dizi ve film sektörünün başarılı ve aranılan isimlerinden biri olarak dikkatleri çekiyor. Her sezon yapımcıların yeni projelerle kapısını çaldığı güzel oyuncu sık sık farklı projelerle ve değişik karakterlerle sevenlerinin ve seyircinin karşısına çıkıyor. Son olarak yer aldığı Şahmaran ve şu sıralar rol aldığı Aile dizisinin ardından oyuncu yeni bir dizi ile el sıkıştı. Yine internet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak olan ve Ay Yapım tarafından hazırlanan dizinin şimdilik adı belli değil ancak çalışmalar hızlı başladı. Dizinin hikayesini ve senaryosunu Ece Yörenç kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Mert Baykal yer alacak. Önümüzde yaz aylarında çekimleri yapılacak olan dizi için cast çalışmaları henüz başlamadı. Dizinin çekimlerinin ardından 2023’ün son aylarında Netflix’te seyirciyle buluşması bekleniyor.

Serenay Sarıkaya Yapımları Neler?

Bugüne kadar pek çok diizde rol alan başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya 1 Temmuz 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk olarak Şaşkın adlı filmle kamera karşısına geçen başarılı oyuncu bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda yer almıştır. Seranay Sarıkaya’nın yer aldığı projeler arasında

-          Şaşkın

-          Plajda

-          Hoşça kal

-          Behzat Ç. Ankara Yanıyor

-          İkimizin Yerine

-          Peri Masalı

-          Limon Ağacı

-          Adanalı

-          Lale Devri

-          Yer Gök Aşk

-          Medcezir

-          3 Adam

-          Fi

-          Ailece Müzikali ve

-          Şahmaran yer alıyor.

07-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar