Sergen Yalçın sevgilisi Lisaveta Karibskaya Tatil Fotoğrafları Sosyal Medyada Gündem Oldu.

Sergen Yalçın sevgilisi Lisaveta Karibskaya Tatil Fotoğrafları Sosyal Medyada Gündem Oldu.
Beşiktaşın Teknik Direktörü Sergen Yalçının Sevgilisi 22 yaşındaki Lisaveta Karibskaya sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili fotoğraflarla gündem oldu.

Sergen Yalçının sevgilisi olarak ismi daha fazla anılmaya başlayan ünlü manken Lisaveta Karibskaya paylaştığı bikinili fotoğraflar ile takipçilerinin ağzını açık bıraktı.

Hocam Kazanan Hep Sizsiniz

Çifte kupa sevinci ardından, mutlu bir birlikteliği  olan Sergen Yalçın’a sosyal medyadan bazı takipçileri ‘’Hocam kazanan hep sizsiniz’’ gibi yorumlar geldi.

Hesabını Geri Açtı

Ukraynalı 22 yaşındaki model Lisaveta Karibskaya bir süre önce sosyal medya hesaplarını gizlemişti.

Geçtiğimiz günlerde yine aktif olarak kullanmak üzere hesaplarını kullanıma açtı. Hesaplarının açılması ile birlikte paylaştığı fotoğraflar dudak uçuklattı.

Şampiyonluk Gecesinde Aşkını İlan etti

Sergen Yalçın Beşiktaş’a futbolcu olarak damga vuran isimlerden olup şimdilerde Teknik Direktörlük olarak takımına şampiyonluk sevincini yaşattı. Sevinçlerini çifter çifter yaşayan Sergen Yalçın’ın kalbini çalan model Lisaveta Karibskaya ilişkisi de o gece sevinç gözyaşlarıyla ‘’Tebrikler Sergen ‘’ notu ile yaptığı paylaşımla ortaya çıktı. O geceden sonra Lisaveta Karibskaya kimdir, nereli, kaç yaşında gibi sorular merak uyandırdı.

Beşiktaş’ın şampiyonluğunu ilan ettiği gece aşkınıda itiraf eden Lisaveta Karibskaya Sergen Yalçın ile uzun süredir birlikte.

Artık Instagramda Olmayan Kız

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın 22 yaşında olan Ukrayna’lı model sevgilisine Instagram Yasağı koyduğu ortaya çıktı. Lisaveta Karibskaya Beşiktaş / Göztepe maçını Antalya’da bir otelde izleyen Ukraynalı manken maçın bitmesi ile gözyşlarını tutamadı.

Lisaveta Karibskaya’nın arkadaşının paylaşımı ele verdi.’’ Tebrikler Sergen. Artık Instagram’da Olmayan kız’’ notu ile paylaşması ardından Sergen Yalçının Yasak koymasının kanıtı oldu.

SY Harfli Bilekliği Kolundan Çıkartmıyor.

Admerspor’un Sergen Yalçın için özel olarak hazırladığı Ukraynalı manken Lisaveta Karibskaya SY harfli bilekliği kolundan çıkartmıyor.

Sık Sık Kulüp Binasında

Ukraynalı manken Lisaveta Karibskaya Beşiktaş maçlarını yakından takip eden ve seyirciye kapalı olan birçok maçı Sergen Kontenjanından stadyumda izledi. Sergen Yalçın ile Lisaveta Karibskaya aşkını tüm Beşiktaş’lı oyuncularınında bildiği Ukraynalı manken sık sık kulüp binasını ziyaret ettiği söyleniyor.Beşiktaş’ın şampiyonluk süreçlerinde isminin aşk söylemleri ile anılmasını istemeyen Teknik Adam Segen Yalçın sevgilisi Lisaveta Karibskaya’nın hesaplarnı kapatmasını istemişti. Geçtiğimiz günlerde hesabını yeniden açan Lisaveta Karibskaya Sergen Yalçın ile tatillerine devam ediyor.

 

04-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar