Kenan Doğulu ve Burcu Biricik Resti Çekti

Kenan Doğulu ve Burcu Biricik Resti Çekti
Kenan Doğulu ve Burcu Biricik tatil beldelerinde başlayan yangınlardan sonra, yanan yerlere otel yapılırsa kalmayacağım diyerek sosyal medyadan paylaşım yaptılar.

Genç güzel oyuncu Burcu Biricik, Türkiye'de hala devam eden yangınlar için "Yanan ormanlık alanlara yapılacak otellerde kalmadım, kalmayacağım da" diyerek tepkisini gösterdi. Burcu Biricik ile Şarkıcı Kenan Doğulu da  tepkisini gösterdi.yanan bölgelere yapılan otellerde bu zamana kadar sahne almadığını, bu saatten sonra da sahne almayacağını dile getirdi

Balık Hafızalı Olup  Otelleri Paraya Boğma

Burcu Biricik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kendime bir söz: Yanan ormanlık alanlarımıza yapılacak herhangi bir otele, işletmeye adımımı atmayacağım. Bundan öncekilere de atmadığım gibi. İçindeki bu yangını unutma, ciğerinin nasıl yandığını unutma! Balık hafızalı olup 2 gün sonra o otelleri parayı boğma" diyerek paylaşım yaptı. Ünlü isim Kenan Doğulu’dan da destek geldi.

YANGIN SONRASI YAPILAN TESİSLERDE ŞARKI SÖYLEMEYECEĞİM"

Şarkıcı Kenan Doğulu ise "Bugüne kadar, bir doğa yangını sonrası inşa edildiğini bildiğim herhangi bir yerde sahne almam için gelen teklifleri kesinlikle reddettiğim gibi bundan sonra da bu yanan alanların üzerindeki tesislerde şarkı söylemeyeceğime söz veriyorum" diyerek kararını bildirdi.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen yangın haberleri ile birlikte ünlü isimler radikal kararlar almaya başladı.Kenan Doğulu ve Burcu Biricik de yanan bölgelerde otel yapılması durumunda o otellerde konaklamayacaklarını ve sahne almayacaklarını açıkladı.

Akdeniz Kraliçesi 

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Gülseren Budayıcı oğluna ait eser Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik, oyunculuğu ve güzelliğiyle kendisinden söz ettiriyor. Bir önceki projesi Kırmızı Oda da Boncuk karakterini layıkıyla taşıyan isim Burcu Biricik kendine her defasında sevenlerini hayran bıraktırıyor. Bir zamanlar yine Kanal D ekranlarında Hayat Şarkısı dizisi ile ekranlaraya kitleyen isim Burcu biricik  Hülya karakteriyle büyük çıkış yakaladı. Antalya’da düzenlenen Miss Mediterranean güzellik yarışmasında Akdeniz Kraliçesi seçildi

İlk Albüm

Sanatçı ve şarkı sözü yazarı aranjör Kenan Doğulu ilk albümü ''Yaparım Bilirsin'' 1993 yılının Eylül ayında piyasaya sürdü. Tüm yaş gruplarında hayranlıkla dinlenen Kenan Doğulu Mesleğinde ve davranışları ile her zaman ön planda olmayı başarabilen sanatçılarımız Kenan Doğulu Almış olduğu ödüller ile herşeyi ispatlıyor. Kenan Doğulu Aşk-ı Memnu dizisinin Bihter’i Beren Saat ile 2014 yılında dünya evine girdi.

 

04-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar