Ses Getiren Kore Dizileri

Ses Getiren Kore Dizileri
Kanal 7 başta olmak üzere kanallarda Kore dizileri arzı endam ediyor. canlitv olarak keyifle i izleyeceğiniz Kore Dizilerini bir hatırlatalım istedik

Gün geçmiyor ki bir Kore dizisi ekranlarımızda yer almasın. Bir Tutam Aşk, Sev Beni, Sonsuza Dek vb… Bir zamanlar Brezilya dizileri gündemimizi işgal ederken şimdilerde özellikle Kanal 7 başta olmak üzere bazı kanallarda Kore dizileri arzı endam etmeye başladı. Türkiye’nin en büyük dijital yayın organı olan canlitv olarak keyifle i izleyeceğiniz Kore Dizilerini bir hatırlatalım istedik. İşte 2018’de yayınlanan ve çok ses getiren Kore Dizilerini bu haberimizde bulabilirsiniz.

Ses Getiren Kore Dizileri

Her dönem bir ülke kültürü popüler olur. Bu bazen Uzak Doğu kültürü olur bazen de Afrika… Ve günümüzde ise Kore dizileri ve K-Pop kültürü bir tutku haline geldi. Dolayısıyla özgün konularıyla en iyi ve en yeni Kore dizileri başta Kanal 7 olmak üzere ekranlarda yerini aldı. Biz de size içlerinden seçtiğimiz birkaç dizi hakkında bilgi verelim. İyi seyirler.

1. My ID Is Gangnam Beauty (2018)

Im Soo-hyang ve Cha Eun-woo’nın başrolde olduğu dizi eğlenceli konusuyla romantik komedi alanında en iyi Kore dizileri arasında yer aldı. Üniversiteye başlayan Kang Mi-rae kendisini çirkin zanneden ve özgüveni eksik genç bir kadındır. Bir gün aniden estetik ameliyat olur. Bu sefer de etrafındakiler genç kadınla geçirdiği operasyonlardan dolayı alay eder. Aynı üniversiteye giden Do Kyung-seok ise insanları dış görünüşlerine göre değil karakterine göre değerlendiren birisidir. Do Kyung-seok ile tanışan Kang Mi-rae, yaşadığı bu zorlu süreçte iyi bir arkadaş bulmuştur

2. My Secret Terius

Jung In-sun,  So Ji-seob, Ho Joon-Son adlı oyuncuların yer aldığı gizem ve romantik dizi 32 bölüm yayınlandı. Hayat arkadaşını kaybeden Go Ae-rin, eşinin ölümünün ardındaki gizemi araştırmak ister. Komşusu olan ancak kimliğini gizleyen Terius, aslında eski bir ajandır ve yıllar önce gizemli bir olayla eşini kaybetmiştir. İkilinin yolu kesişir ve tam anlamıyla heyecanlı bir macera başlar. İşin içine bir de Jin Young-tae adlı bir dolandırıcı da girmiştir.

3. Are You Human?

Seo Kang-jun, Gong Seung-yeon, Kim Sung-ryung gibi güçlü oyunculardan oluşan Bilim Kurgu dizisi.  Kore draması olarak 36 bölüm yayınlanan Are You Human’ın ilginç bir konusu var. Şirket sahibi Nam Shin elim bir kaza sonucu komalık olur. Yapay zeka üzerinde çalışmalar yapan genç adamın annesi Oh Ro-ra bu talihsiz olayı fırsata çevirmek ister. Hemen oğluna tıpa tıp benzeyen Nam Shin III isimli bir android oluşturmaya girişir. Kang So-bong isimli bir korumaya sahip olan android, Nam Shin’in yerini alır ve olaylar bundan sonra tuhaf şekilde devam eder.

4. What’s Wrong with Secretary Kim

Park Seo-joon ve Park Min-young isimli oyuncuların oynadığı Gizem ve Romantik dizisi. Jung Kyung-yoon tarafından yazılan romandan uyarlanan dizi, çok ses getiren dizilerden olmayı başardı. 16 bölüm yayınlanan romantik komedi dizisi büyük bir firmanın narsist başkan yardımcısı Lee Young-joon ile sekreter Kim Mi-So’nun hikayesini anlatıyor.  Patron Lee Young-joon, kibirli ve bencil biridir ve onunla çalışmak zor bir iştir. 9 yıldır Lee Young-joon’un sekreterliğini yapan Kim Mi-So başarılı çalışması ile patronun en büyük yardımcısıdır. Ancak hesapta olmayan bir şey olur Kim Mi-So istifa eder. Her şey ne de çabuk değişmeye başlamıştır.

5. 100 Days My Prince 8)

Do Kyung-soo, Nam Ji-hyun isimli oyuncuların yer aldığı romantik tarih dizisi 100 Days My Prince dizisi yıldızı parlayan Kore dizilerinin en yeni örneklerinden birisidir. 16 bölüm sürmesine rağmen dünya çapında ses getirdi. Lee Yul evlenmeyi düşündüğü genç kadın Yoon Yi-seo’nun tahtın sahibi olan babasının düzenlediği bir saldırıda öldürüldüğüne inanmaktadır. Ölmesine rağmen genç kadına derin bir aşk besleyen Lee Yul, başka bir kadınla evlenmek istemez.  Çıktığı bir yolculuk sırasında hafızasını kaybeder. Hiçbir şey hatırlamayan genç adam, tam 100 gün boyunca farklı bir isimle ve kişilikle dolaşır. Bu sırada tanıştığı Yeon Hong-shim ona yabancı olmayan bir kadındır..

28-07-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler