Sessizce evlenen Hadise ile Mehmet Dinçerler balayına çıktı

Sessizce evlenen Hadise ile Mehmet Dinçerler balayına çıktı
Ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler Çırağan Sarayı'nda sessizce evlenmişti. Hadise ile Mehmet Dinçerler balayına çıktı. Hadise'den ilk balayı görüntüleri geldi.

Ünlü çift Hadise ile Mehmet Dinçerler bayram öncesi çok az sayıda davetliyle düğün yaptığı ortaya çıkmıştı. Uzun süredir birlikte olan Hadise ile Mehmet Dinçerler'in ilişkileri basında geniş yer bulurken Hadise gözlerden uzak olmayı tercih ediyordu. Mehmet Dinçerler'in milyonluk bir yüzükle yaptığı evlilik teklifi sonrası gözler düğün tarihine çevrilmişti. Hadise'nin evinde yapılan kız isteme töreninin ardından ise ünlü çiftin dini nikah yaptığı iddia edilmişti. Hadise ile Mehmet Dinçerler'in herkesten gizlediği düğünün ise 30 Nisan'da Çırağan'da yapıldığı öğrenildi. Düğün sonrası balayına çıkan ünlü çiftten mutluluk pozları gelmeye başladı.

Hadise ve Mehmet Dinçerler Çırağan'da düğün yaptı

Sevilen sanatçı Hadise ile Mehmet Dinçerler aile arasında yaptıkları düğün töreniyle evlendi. Ünlü çiftin sadece 20 kişiyi davet ettiği tören Çırağan Sarayı'nda yapıldı. Hadise ile Mehmet Dinçerler'in bayram öncesi 30 Nisan'da evlendiği ortaya çıktı. Kulis bilgilerine göre Hadise ve Mehmet Dinçerler iki bayram arasında düğün yapmanın uğursuz olduğunu düşündükleri için töreni erkene aldı. Konukların da görüntü almasını yasaklayan Hadise düğünle ilgili hiçbir paylaşım yapmadı. Basına görüntü sızmaması için tüm önlemleri alan çiftin daha geniş katılımlı bir düğün yapıp yapmayacakları ise merak ediliyor. Öte yandan Hadise düğün sonrasında çıktığı sahnede evlendiğini açıklamıştı.

Mehmet Dinçerler ile Hadise balayında

Gözlerin üzerinde olduğu ünlü çift Hadise ve Mehmet Dinçerler herkesten gizledikleri düğünün ardından balayına çıktı. Hadise düğün sonrası çıktığı sahnede Prenses şarkısını söyledi. Daha sonra evlendiğini açıklayan Hadise, şu ifadeleri kullanmıştı; "Bu şarkıyı yıllardır söylüyordum ama ilk defa evlendikten sonra söylüyorum. Şarkımda prensesler gibiydim baba evinde diye ama eşim bana gerçekten kraliçe gibi bakıyor. Ona buradan teşekkür ediyorum her şey için. Beni bu kadar güzel sevdiği ve hep yanımda olduğu için." Ünlü şarkıcı Hadise evliliğinin ilk günlerinden tatil pozlarını paylaştı. Hadise kumsalda eşi Mehmet Dinçerler'le birlikte olduğu pozları kendi şarkısı Yaz Günü eşliğinde sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Hadise'nin acele nikah nedeninin de hamilelik değil de ik bayram arası nikah yapılmaz inanınışı olduğu ortaya çıktı.

07-05-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar