Ünlü Oyuncu Tuncer Salman Teşkilat Dizisine Veda Ediyor

Ünlü Oyuncu Tuncer Salman Teşkilat Dizisine Veda Ediyor
TRT 1 ekranlarının sevilen ve başarılı dizisi Teşkilat Dizisinde sezon sonunda üzücü bir ayrılık yaşanacak. Dizinin hakkı Dayı’sı sezon sonunda ayrılıyor.

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat Türk Televizyonlarında yayınlanan ve görsel yönden en etkili malzemeleri kullanan bir dizi olarak kayıtlara geçti. Dizi istihbarat dünyasında olanları ekrana taşırken Milli İstihbarat Teşkilatı’nın Türkiye’nin bekası için yaptığı fedakarca çalışmaları ve bu sırada da teknolojiyi en etkili şekilde kullanmayı seyirciyle buluşturuyor. Dizi istihbarat teşkilatında özel olarak görevlendirilen bir ekibin Türkiye’nin üzerinde oynanan oyunları bozmak için canları pahasına yaptıklarını anlatıyor. Kurulan özel ekip hem terör örgütleriyle hem de yabancı istihbarat şirketleriyle mücadele ederken kendi güvenlikleri ve aile ve yakınlarının güvenlikleri için öldü gösterilirler ve böylece olmayan birileri haline bir gölge haline dönüşürler. İkinci sezonunda olan dizide birbirinden başarılı isimler arasında yer alan ünlü oyuncu Tuncer Salman’ın sezon sonunda diziyle vedalaşacağı öğrenildi.

Hakkı Dayı Veda Ediyor

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde sezon sonunda flash bir ayrılık yaşanacak. Dizinin hikayesinde Hakkı Dayı olarak yer alan ve dizinin başından beri hikayenin içinde yer alan ünlü oyuncu Tuncer Salman sezon sonunda diziye veda edecek. İstihbarat teşkilatında yakın takip konusunda uzman olan Hakkı Dayı aynı zamanda ailesi ve çocuğuyla mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak özel ekip kurulurken Hakkı Dayı’da ekibe dahil edilir. Vatan millet sevdalısı biri olan Hakkı Dayı hikayede oldukça etkili bir yerde bulunurken aynı zamanda ekip içinde bir baba görevi görerek herkese yardımcı olur. Seyircinin de oldukça sevdiği ve zaman zaman psikopatça hareketlerine de şahit olunan Hakkı Dayı’nın sezon finalinde hikayeden ayrılacak olması seyirciyi de derinden üzdü.

Tuncer Salman Kimdir?

Teşkilat Dizisinin sevilen karakteri Hakkı Dayı’yı canlandıran Tuncer Salman 15 Mart 1965 yılında Uşak’ta dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Oyunculuğu Ana Sanat Dalı’ndan mezun olmuştur. Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan usta oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Kuşlarla Yolculuk, Kalbimin Sultanı, Dayan Yüreğim, Şartlı Tahliye, Kurtlar Vadisi Pusu, Kördüğüm, Osmanlı Tokadı, Dila Hanım, Kötü Yol, Kurtuluş Son durak, Son Osmanlı, Organize İşler, Vizontele Tuba ve Saklambaç yer almaktadır.

06-05-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar