Seti bekleten oyunculara Barış Kılıç ve Evrim Alasya’dan veryansın

Seti bekleten oyunculara Barış Kılıç ve Evrim Alasya’dan veryansın
Set beklemez, orada akan bir durum var. 200-300 kişi çalışıyor. Senin aşamadığın duyguların yüzünden orada kendini bir yere koydurmak adına bilinçli yaptığın şeyler ayıp

Kızılcık Şerbeti dizisinin iki ünlü ismi Barış Kılıç ve Evrim Alasya seti bilinçli olarak bekleten oyunculara ne dediler? Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına ünlü oyuncular nasıl açıklamalarda bulundu? İlgiyi ve şöhreti yanlış yorumlayan isimlere Evrim Alasya neler söyledi? Barış Kılıç ve Evrim Alasya ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızda….

Seti bekleten oyunculara Barış Kılıç ve Evrim Alasya’dan veryansın

Ünlü gazeteci Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuk olan Kızılcık Şerbeti dizisi’nin yıldız isimleri Barış Kılıç ve Evrim Alasya çok çarpıcı açıklamalarda bulundular.  Her Cuma akşamı ekranlara gelen Kızılcık Şerbeti dizisinin ünlü iki ismi başarılı performansları ile dikkat çekmeye devam ediyorlar. Geçen seneye göre reytinglerde daha başarılı olan Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncularından olan Barış Kılıç dizi çekimlerinde bilinçli olarak ekibi beklaten isimlerle çalışmayı tercih etmediğini belirterek “Ben de çok hassasım. Beni bilinçli bekleten bir oyuncuyla sürdürülebilir ilişki yaşayamam. O da benim kadar disiplinli olacak, mücbir sebepler hepimizin hayatında olur. Sabaha kadar serum alıp işe gittiğimiz çok zaman oldu. Set beklemez, orada akan bir durum var. 200-300 kişi çalışıyor. Senin aşamadığın duyguların yüzünden orada kendini bir yere koydurmak adına bilinçli yaptığın şeyler ayıp… Hiç hoşlanmadığım şeyler…” ifadelerini kullandı.

Bilinçli bekletenler var

Aynı konu da kendisininde çok hassas olduğunu belirten güzel oyuncu Evrim Alasya “Ben bazı meslektaşlarımın saatlerce seti beklettiğini duyuyorum. Bekletmeyi normal hayatımda da sevmem zaten… Bir an önce çekilip herkesin evine gitmesini isterim. Biz kadın oyuncuların hazırlıkları erkeklere göre daha uzun sürer, saçıydı makyajıydı…Erkek oyuncuların hayatları kadınları beklemekle geçiyor. Barış’la setim varsa, onu kollarım, ‘Adamı erken çağırmayın derim. Bilinçli bekletenler var, bunu yapınca sanki insanlar onu bir yere koyacakmış gibi…” şeklinde konuştu. Ünlü oyuncu bazı oyuncuların kendilerine gösterilen ilgiyi kaldıramadığını belirterek: “Bu duruma neden olan meslektaşlarım şunu yanlış anlıyor; sette oyuncu özel ilgi alaka gösterilmesi gereken bir birim değildir. Biz sonuçta duygularımızla iş yapıyoruz. Senin orada sağlıklı bir şekilde o duyguyla oynayabilmen için birtakım koşullar oluşturuluyor. Kostümcü üstünü düzeltiyor, üstünde iğneli şeyler var. Ayakkabını giydirebiliyor. Bunlar bir süre sonra muhtemelen ‘Bana hizmet etsin herkes’ düşüncesine dönüşebiliyor. Buralar o kadar tehlikeli ki eğer oyuncu uyanık olmazsa, ne yaptığının farkında değilse oyunculuğun ne olduğunun farkında değilse oralara takılı kalıyor…” şeklinde devam etti.

18-11-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar