Sevilen dizi Ömer'e yeni oyuncu

Sevilen dizi Ömer'e yeni oyuncu
Başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar'ın paylaştığı Ömer dizisine usta oyuncu Aybike Turan dahil oldu.

Star TV'nin uyarlama dizisi Ömer, başarısını kadrosuna yeni oyuncular katarak gösteriyor. Her pazartesi günü yayınlanan ve reytinglerde Alparslan dizisinden sonra 2. olarak yapımcısını sevindiren Ömer dizisi Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay gibi usta oyuncuları aynı projede buluşturdu. Dizi severler merak ediyor, uyarlama dizi Ömer'e yeni katılan son oyuncu kimdir? Ömer dizisi reytinglerde kaçıncı sırada seyrediyor? Ömer dizisi ve kadroya yeni katılan oyuncuyla ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Sevilen dizi Ömer'e yeni oyuncu

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar'ın paylaştığı Ömer her bölümle birlikte başarısını biraz daha yükseltti. Reytinglerde ikincilik koltuğuna kurulan ve her pazartesi akşamı izleyicisiyle buluşan Ömer dizisine usta oyuncu Aybike Turan dahil oldu.

Zerrin karakteri dengeleri değiştiriyor

Bir imam ve müezzin oğlu Ömer'in gelenek ve yenilik arasındaki çatışmasını anlatan Ömer dizisine dahil olan Aybike Turan, Zerrin karakterine hayat verecek. Ömer ve kardeşleri arasındaki alevlenen çatışmalara dahil olan Zerrin, Ömer dizisinde dengeleri değiştirecek. Ömer, yeni bölümleriyle her pazartesi 20.00'de Star TV'de.

Aybike Turan Kimdir?

1988 Kırıkkale doğumlu oyuncu Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü mezunudur. Üniversitede iken Şahika Tekand Studio Oyuncuları’nda eğitim alan Aybike Turan, Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünde yüksek lisans yaptı. Halen Maltepe Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünde doktora yapan oyuncu, Arka Sıradakiler dizisiyle kariyerine başladı. Muhteşem Yüzyıl dizisiyle şöhreti yakalayan usta oyuncu son olarak 8 (Sekiz) dizisinde rol almıştı.


Aybike Turan Dizileri ve Filmleri

8 (Sekiz) – 2020
Alev Alev (Şimal) – 2020
Muhteşem Üçlü – 2020
İkinci Şans (Evren) – 2016
Yüksek Sosyete (Şirin) – 2016
Dabbe 6 (Firdevs) – 2015
Çalsın Sazlar (Fotini) – 2015
Bana Artık Hicran De – 2014
Kertenkele (Sevinç Komiser) – 2014
Adını Kalbime Yazdım – 2013
Muhteşem Yüzyıl (Yunan Hizmetçi) – 2012
Arka Sıradakiler (Türkan) – 2011
Aybike Turan Kaç Yaşında?

30-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar