Ömer’in Süreyya’sı Simay Barlas diziden ayrılıyor

Ömer’in Süreyya’sı Simay Barlas diziden ayrılıyor
Gamze ile Ömer’i birbirinden ayıran birisi konumundaki Ömer’in nişanlısı Süreyya  rolü ile hikayesi biten Simay Barlas’ın 21. Bölüm ile diziye veda etmesi bekleniyor.

Simay Barlas Ömer dizisinde hangi karaktere hayat veriyor? Ömer’in nişanlısı rolünü canlandıran Simay Barlas diziden ayrılıyor mu? Simay Barlas Ömer dizisinden önce hangi dizide rol aldı? Süreyya kaçıncı bölümde diziye veda edecek? Simay Barlas’ın yeni projesi var mı? Yeni projesindeki partneri kim? Simay Barlas ve Ömer dizisi hakkında merak ettikeriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar ...

Ömer’in Süreyya’sı Simay Barlas diziden ayrılıyor

Star TV’nin Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinin başında gelen OGM Pictures imzalı Ömer dizisinden sürpriz bir haber geldi. Aziz dizisindeki oyunculuk performansıyla bütün dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Simay Barlas Ömer dizisi’nde Süreyya karakterine hayat veriyor. Ömer dizisi’nde Selahattin Paşalı’nın canlandırdığı başroldeki Ömer karakterinin nişanlısı Süreyya’yı canlandıran genç oyuncu burada da başarılı performansıyla göz dolduruyor. Gökçe Bahadır’ın canlandırdığı Gamze karakteri ile Ömer’in arasını bozan, iki sevgiliyi birbirinden ayıran birisi konumundaki Ömer’in nişanlısı Süreyya  rolü ile hikayesi biten Simay Barlas’ın 21. Bölüm ile diziye veda etmesi bekleniyor.

“Süreyya ev final karesi”

Sezon finaline iyice yaklaşan Ömer dizisinin güzel oyuncusu Simay Barlas  dizideki ailesiyle birlikte bir pasta kesen bir fotoğraf paylaştı. Genç oyuncu bu fotoğraf karesinin altına “Süreyya ev final karesi” notunu düşerek diziden ayrılacağı yönündeki iddiaları doğruladı. Ömer dizisinin hüzünlü ve üzgün güzeli  Süreyya’nın diziden nasıl ayrılacağı ve veda edeceği şimdiden merak konusu oldu. Genç oyuncuya birçok diziden sürpriz teklif geldiği kulislerde uzun süredir konuşuluyordu. En son Yanık Ülke dizisi’nden teklif aldığı ve bu dizinin başrolünde oynayan Serkan Çayoğlu’nun partneri olabileceği kulislerden gelen son bilgilerden. Barlas’ın yeni projesi bu olabilir.

Simay Barlas kim?

7 Mart 1999 İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü’nde okudu. İlk defa Paramparça dizisinde Öykü karakteri ile oyunculuk hayatına atıldı. Adı Efsane dizisi’nde Naz, Hayat Bazen Tatlıdır ‘da Gözde,  Zalim İstanbul dizisi’nde Damla karakterlerini canlandırdı. Kanal D’nin Bir Annenin Gözyaşları dizisinde Yağmur ve Show TV’de 2020-2022 yılları arasında yayınlanan Aziz dizisinde Efnan karakterlerine hayat verdi.

03-06-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar