Show TV de başlayacak Patron dizisi başlamadan bitti

Show TV de başlayacak Patron dizisi başlamadan bitti
Show TV ekranlarında çok yakında başlaması planlanan Patron dizisi merakla bekleniyordu fakat sürpriz bir gelişme yaşandı. Tims&B Production imzalı proje iptal mi oldu?

Tims&B Production Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz'in başrollerinde yer alacağı Patron dizisinin hazırlıklarına devam ediyordu fakat dizinin iptali kararı sosyal medyada konuşmaya başladı. Önümüzdeki sezon yayın hayatına başlaması beklenen dizinin kast çalışmaları devam ediyor ve çekimleri için hazırlık yapılıyordu. Fakat Patron dizisinin bir takım sorunlar nedeniyle iptal olacağı öne sürüldü. Show TV ve Tims&B Production'dan henüz açıklama gelmemekle birlikte dizinin çekilip çekilmemesi merak konusu oldu. Peki Show TV ekranlarında eylül ayında görmeyi beklediğimiz Patron dizisi neden iptal oldu?

PATRON DİZİSİ NEDEN İPTAL OLDU?

Geçtiğimiz sezon sonu duyrulan Patron dizisinin kanal ve yapım şirketi arasındaki maddi kriz sebebiyle iptal olduğu konuşuluyor. Hazırlıklarına tam gaz devam edilen dizi için Show TV'nin verilen tutarı kabul etmediği ve yapım şirketi ile maddi sıkıntı yaşadığı öne sürüldü. Eylül ayında Show TV'de göremeyeceğimiz Patron dizisinin gecikmeli bir şekilde başka bir kanalda yayınlanması ihtimaller arasında. 

Dizide Fatih ve Ela isimli iki genç aşığı canlandıracağı bilinen oyuncular Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz'i tanıyalım. 

BURAK DENİZ KİMDİR?

Burak Deniz 20 Ekim 1989 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Lisans eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde Sanat Tarihi okuyarak tamamlamıştır. 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı “Kolej Günlüğü” adlı dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış 2015 yılında “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisinde yer almıştır. Burada tanıştığı oyuncu Büşra Develi ile bir dönem birliktelik yaşamış sonra yollarını ayırmıştır. Daha sonra Aşk Laftan Anlamaz isimli romantik komedi yaz dizisinde Hande Erçel ile başrolü paylaşmıştır. Son olarak Bizim Hikaye dizisiyle tanınırlığı önemli ölçüde artan Burak Deniz şimdi ise yeni bir başrol oyunculuğuna hazırlanmaktadır.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR?

Dilan Çiçek Deniz, 28 Şubat 1995 yılında Sivas'da doğmuştur. Ege Üniversitesi'nde Turizm Rehberliği okurken Karşılaşmalı Edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır. Lisedeyken tiyatro eğitimi almış daha sonra Liselerarası Tiyatro Yarışması'na katılarak ödüle layık görülmüştür. Oyunculuğun yanı sıra modellikte yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve 2. Olmuştur. 2015 yılında ise Amerika'ya gidip Miami'de düzenlenen Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etmiştir. İlk dizisi Amerikan yapımı Pretty Little Liars dizisinden uyarlanan Tatlı Küçük Yalancılar olmuştur. Bu dizide Ebru karakterini canlandırmıştır. Daha sonra başrollerinde Evrim Alasya ve Emre Kınay gibi isimlerin bulunduğu Güneş'in Kızları dizisinin kadrosuna katılmıştır. Genç oyuncu 2016 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Bodrum Masalı dizisinde başrol oynamıştır. Deniz, son olarak Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur'da Yamaç'ın (Aras Bulut İynemli) eşi Sena karakterine hayat vermiştir. 

07-08-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar