Show Tv Kuzey Yıldızı 10. Bölüm Fragmanında Şule Geri Dönüyor!

Show Tv Kuzey Yıldızı 10. Bölüm Fragmanında Şule Geri Dönüyor!
Show Tv'de Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk'ta sular durulmuyor. Dizinin 10. yeni bölümüne Kuzey'in eski eşi Şule damgasını vuracak gibi görünüyor. Haberimizde

Show Tv ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan ve Süreç Film tarafından hazırlanan reyting rekortmeni dizilerden Kuzey Yıldızı: İlk Aşk yayınlanan 9. Yeni bölümle yine seyircilerden tam not aldı. Reytinglerde de yine zirveyi kimseye kaptırmayan dizinin son bölümünde 20 yıllık ertelenen aşk için yeni ve büyük bir adım atıldı.

Dizide Kuzey’in Yıldız’ın kalbini yeniden kazanmak ve kendini affettirmek için ikinci bir şans için elinden geleni yapması sonunda sonuç verdi ve Yıldız Kuzey’e eski günlerdeki hatalarını düzeltmesi için yeni bir şans daha verdi. Bunun neticesinde her şey güzel olacak, ikili arasındaki büyük aşk başlayacak derken bölümün finalinde şok bir gelişme yaşandı ve her şey başa döndü. İşte ayrıntılar!

Kuzey Yıldızı: İlk Aşk’ta Her Şey Sil Baştan!

Süreç film tarafından hazırlanan ve başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin rol aldığı Kuzey Yıldızı son bölümünde seyirciyi yine mutlu etti. Romantik komedi türündeki dizinin yeni bölümünde yeni başlangıçlar için her tüm karakterlerin hikayelerinde yeni adımlar atılırken seyircide bölümü neşeyle ve eğlenerek seyretti. Özellikle Yıldız ve Kuzey arasında yaşananlar herkesi memnun etti. Yıldız’ın 20 yıl önce Kuzey’in yaptığı hatayı affetmesi ve Kuzey’e yeni bir şans vermesi üzerine Kuzey mutluluktan ne yapacağını şaşırdı. Ancak bu mutlu anlar ne yazık ki fazla sürmedi ve Kuzey’in eski eşinin bölümün finalinde ortaya çıkması Yıldız ve Kuzey için sürpriz oldu ve Yıldız bir kez daha hayal kırıklığına uğradı. Özellikle Kuzey’in eski eşi Şule’nin herkesin gözü önünde Kuzey’le hala resmi olarak evli olduklarını söylemesi Yıldız için büyük bir darbe oldu ve Kuzey’e güvenini bir kez daha yerle bir etti.

Kuzey Yıldızı 10. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kuzey Yıldızı’nın 9. Bölümünde yaşananlar seyirciyi ve dizinin iki karakteri Kuzey ile Yıldız’ı önce mutlu etti sonra derin bir hayal kırıklığına uğrattı. Dizide tam Kuzey ile Yıldız arasındaki kavgalar bitti ikili arasında 20 yıl önce sekteye uğrayan aşk yeniden başladı derken bölümün finalinde ortaya çıkan büyük sürpriz her şeyi yerle bir etti. Dizinin sonunda Kuzey’in eski eşinin ortaya çıkması ve Kuzey’le hala evli olduklarını söylemesi üzerine Yıldız bir kez daha yıkıldı ve Kuzey’e olan güvenini kaybetti.

10. bölüm fragmanında ise karakterlerin arasında soğuk rüzgarlar estiği görülürken Kuzey’in Yıldız’ı kaybetmemek için elinden gelen her şeyi yaptığı görülüyor. Buna karşın Yıldız Kuzey’e olan güvenini kaybetmiş gibi görünüyor ve Kuzey’den kaçıyor ve uzak duruyor. Kuzey’in eski eşi Şule ise Kuzey’i elde edebilmek için özellikle kızlarını kullanmaya çalışıyor. Hatta Yıldız’a bile gittiği görülüyor. Ancak her şeye rağmen Kuzey Şule’yi affetmiyor ama Yıldız’da Kuzey’i affetmiyor. Bakalım 10. Bölümde seyirciyi ne gibi sürprizler bekliyor.

10-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar