Mucize Doktor’a rakip olan Hekimoğlu dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı

Mucize Doktor’a rakip olan Hekimoğlu dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı
Fox Tv'nin ortalığı kasıp kavuran dizisi Mucize Doktor’a rakip bir dizi geldi. Bir uyralma dizisi olan Mucize Doktor’a rakip olan Hekimoğlu dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı

Her zaman olduğu gibi bir dizi tuttuğu zaman muadili diğer kanallarda yerin alıyor. Yine aynı şey oldu ve Fox Tv'nin ortalığı kasıp kavuran dizisi Mucize Doktor’a rakip bir dizi geldi. Bir uyralma dizisi olan Mucize Doktor’a rakip olan Hekimoğlu dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı. Dizi dünyasından alışık olduğumuz Dr. House’un Türkiye uyarlaması Hekimoğlu ne zaman başlıyor, Mucize Doktor’a rakip olabilecek mi, haberimizi okuyalım. Şimdi detaylar…

Mucize Doktor’a rakip olan Hekimoğlu dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı

Canlitv platformunda daha önceden de haberimni yaptığımızı Mucize Doktor dizisi, bir Amerikan tıbbi drama televizyon dizisinden uyarlandı. Geçtiğimiz yılın en popüler dizisi seçilen The Good Doctor adlı diziden uyarlanan Mucize Doktor dizisi kısaca Otizm ve Savant sendromlu bir doktorun hayatını anlatıyor. Dizi o kadar tuttu ki rekorlar peş peşe geldi. Dizinin izleyici tarafından çok sevildiğini gören yapımcı Karga Seven Pictures hemen muadil bir diziyi Kanal D ekranlarına taşımaya başladı.

Hekimoğlu Kadrosunda kimler var?

Dizi dünyasının unutulmaz karakteri Dr. House’u Türkiye uyarlayan Hekimoğlu dizisinde başrol Timuçin Esen olacak. Fragmanında da oyunculardan sadece Timuçin Esen’in gösterilmesi ve tanıtımda hiçbir cümlenin geçmemesi diziye olan merakı üst sevyeye taşıdı. Gizemli bir yapısı olacak diziye Okan Yalabık ve Ebru Özkan’ın alınması da mseyirciyi meraklandıracak. Dezinin kadrosunda tecrübeli isimlerin yanı sıra genç yetenekler Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz’ı da izleyeceğiz. Senaryosu Banu Kiremitçi’ye emanet edilen diziyi Hülya Gezer yönetecek.

Hekimoğlu dizisi konusu nedir?

Karga Seven Pictures Türkiye’den Ömer Özgüner ve Ümmü Burhan’ın yapımcılığındaki dizi aslında bir huysuz doktor tiplemesini anlatıyor. Ateş Hekimoğlu enfeksiyon hastalıkları ve nefroloji konusunda çok ünlü bir doktordur. Asosyal, huysuz ve geçimsiz olan doktor, zekâsıyla hayranlık uyandıran bir kişidir. Hem otorite karşıtı hem de sorun giderici bir kurtarıcıdır.

Bir Med Yapım imzası Hekimoğlu dizisi

Hülya Gezer’in yönetmen koltuğunda olacağı dizi Hekimoğlu dizisi Med Yapım imzası taşıyor. Cast çalışmaları devam eden dizinin uyarlama olduğunu bir kez daha hatırlatalım. Yine bir uyarlama dizisi olan Mucize Doktor’un reytingleri alt üst etmesi üzerine ekranlarda daha çok uyarlama dizisi göreceğimiz hakkında bize bir fikir veriyor. Bekleyip göreceğiz.

Mucize Doktor mu, Hekimoğlu mu?

Bunu zaman gösterecek lakin her iki dizi de güçlü oyunculardan kurulu ve benzer senaryosuyla kıyasıya rekabet içinde olacaklarını düşünüyoruz. Fragmanı yayınlaan Hekimoğlu'nun hangi tarihte yayınlanacağı netlik kazanmadı. Canlitv platformu olarak Hekimoğlu ile ilgili taze haberleri ve Mucize Doktor'a tehdit oluşturup oluşturmayacağı konusunu bizden takip edebilirsiniz. Keyifli seyirler.

09-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar