Show TV o programı yayın akışından çıkardı!

Show TV o programı yayın akışından çıkardı!
Show TV'nin her hafta ekrana gelen eğlence programı Çocuktan Al Haberi bu hafta yayın akışında olmadığı görüldü. Çocuktan Al Haberi neden yok?

Show TV'nin çok sevilen programı Çocuktan Al Haberi, kanalın internet sitesindeki haftalık yayın akışından çıkarıldı. Her Pazar günü ekranlara gelen Çocuktan Al Haberi bu hafta neden yayınlanmayacak? İşte sebebi.

Çocuktan Al Haberi neden yok?

Bildiğiniz gibi 11 Ağustos Pazar günü başlayacak olan Kurban Bayramı, 14 Ağustos Çarşamba gününe kadar devam edecek. Çocuktan Al Haberi'nin yeni bölümü Kurban Bayramı'nın ilk gününe denk gelmesinden dolayı bu hafta ekranlarda olmayacak. Onun yerine Çocuktan Al Haberi programının geçen hafta yayınlanan 124. bölümü ekrana gelecek. 

Çocuktan Al Haberi yeni bölüm ne zaman?

Çocuktan Al Haberi programının bu hafta ekrana gelmeyecek olan 125. ve yeni bölümü ne zaman ekrana gelecek? Çocuktan Al Haberi programının 125. bölümü 18 Ağustos Pazar günü ekrana Show TV'den ekrana gelecek.

Çocuktan Al Haberi programının geçmişi ve formatı

Çocukların içerisinde yer aldığı programlar her zaman çok sevilmiştir. Bu programlardan biri de Show TV'de yayınlanan Çocuktan Al Haberi programıdır. İlk olarak 90'lı yıllarda yayınlanan ve daha sonra çeşitli dönemlerde ekranlarda görünen Çocuktan Al Haberi, 2017 yılının sonlarında Evrim Akın'ın sunumuyla yeniden Show TV'den ekrana gelmeye başladı. Evrim Akın tarafından sunulan ve 3 yarışmacının yarıştığı programda yarışmacılara sorular yöneltiliyor. Bu sorulara çocukların nasıl cevap vereceği soruluyor. En çok doğru tahmini yapan yarışmacı, yarışmayı kazanıyor. Programın formatından çok programda yer alan sevimli çocuklar ilgi gördü. Çocukların kendilerine yöneltilen sorulara verdiği cevapları içeren kesitler internette milyonlarca kez tıklandı. Hatta içlerinden dizilerde rol alabilecek kadar kabiliyetli ufak isimler bile çıktı. Öyle ki yarışmadaki minik çocukların isimleri insanları kafasında yer edindi. 

Evrim Akın kimdir?

Çocuktan Al Haberi programının sunuculuğunu üstlenen Evrim Akın, 12 Haziran 1979 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Oyunculuk yapan Evrim Akın, Eltiler, İmparator, Nisan Yağmuru, Canım Kocacığım, Analık, Estağfurullah Yokuşu, Avrupa Yakası, Bez Bebek ve Alemin Kıralı dizilerinde rol aldı. Daha önce Şaşkın isimli bir filmde rol aldı ve bir yemek programı olan Evrim Akın ile Ev Kuşu'nun sunuculuğunu yaptı.

08-08-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar