Show Tv Yayın Akışı / 10 Mart 2019 Pazar

Show Tv Yayın Akışı / 10 Mart 2019 Pazar
10 Mart 2019 Pazar Günü Show Tv yayın akışında neler var? Kanalın yeni dizisi Nöbet yayın akışında yer alıyor mu? İşte 10 Mart Pazar günü Show Tv yayın akışı.

Bu sezon özellikle Çukur dizisiyle yüzü gülen ve Çarpışma, Gülperi ve Nöbet dizileriyle seyircinin yakından takip ettiği ve beğendiği kanalların başında geliyor Show Tv. Kanal yıllardır süren çizgisini başarıyla devam ettirirken yayınladığı dizilerle de adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Kanalın yeni dizisi Nöbet rakibi Fox Tv'de yayınlanan Savaşçı karşısında ne yapacak merakla bekleniyor? 10 Mart Pazar günü Show Tv yayın akışında neler var? İşte 10 Mart Pazar günü Show Tv yayın akışı.

10 Mart Pazar Show Tv Yayın Akışı

06: 15    Güldüy Güldüy Show Çocuk        (Tekrar)

08:15     Hayat Güzeldir                                 (Yeni Bölüm)

10:00     Pazar sürprizi                                    (Canlı)

13:00     Çarpışma                                            (Tekrar)

16:15     Lezzet Akademisi                             (Yeni Bölüm)

18:45     Hafta Sonu Ana Haber                   (Canlı)

20:00 Nöbet                                   (Yeni Bölüm)

22:15    Nöbet                                                  (Tekrar)

00:45     Gülperi                                                (Tekrar)

03:00     Çarpışma                                            (Tekrar)

05:15     Pazar Sürprizi                                    (Tekrar)

 

Nöbet Dizisi 2. Bölüm Konusu

Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlara gelen ve yapımcılığını Necati Şaşmaz’ın üstlendiği Pana Film imzalı Nöbet seyirci tarafından oldukça beğenilmişti. Başrollerinde Saygın Soysal, Tuncay Beyazıt, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık, Yurdaer Okur, Kaan Sevi ve İbrahim Kendirci gibi güçlü oyuncuların rol aldığı dizi ilk bölüm olmasına rağmen totalde iyi bir reyting yakalayarak 6. Sırada kendine yer bulmuştu. Pana Film imzalı Nöbet dizisi terörle mücadele eden jandarmanın hikayesini anlatıyor. Gece vakti bu dağlarda ya Kurt gezer ya jandarma sloganıyla yayına başlayan dizinin birinci bölümünde Jandarma Komutanı Yüzbaşı Orhan teröristlerle girilen çatışmada şehit olmuştu. Yüzbaşı Orhan’ın devre ve sınıf arkadaşı Yiğit Yüzbaşı intikam almak için terörist grubun peşine düşmüştü. Ancak bu bir tuzaktı ve Yiğit Yüzbaşı ve askerleri pusuya düşecekti.

Dizinin 10 Mart Pazar akşamı yayınlanacak 2. Bölümünde jandarmaya kurulan pusu sonunda çatışma devam etmektedir. Jandarma Kuvvetleri, kurulan hain pusunun ortasında, yüreklerini ortaya koyarak kahramanca mücadele ederken Binbaşı Barış ve Yüzbaşı Yiğit’in eşi bu hain saldırıyı televizyondan öğrenirler. Tedirgin bir şekilde ne yapacağını şaşıran eşler, uzun süre de kocalarına ulaşamayınca çılgına döner. İşte tam da bu noktada Yiğit Yüzbaşı’nın eşi Zeynep, hayati bir karar alır! Birinci bölümüyle seyirciye merhaba diyen Nöbet bakalım 2. Bölüm neler yapacak.

10-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar