Show TV'de başlayacak Kuzey Yıldızı dizisinin başrolleri belli oldu

Show TV'de başlayacak dizinin başrolleri belli oldu
Yeni yayında döneminde Show TV ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Kuzey Yıldızı dizisinin başrol oyuncuları belli oldu.

Süreç Film, Show TV ekranlarında yayınlanacak bir dizinin hazırlıklarını sürdürüyor. Kuzey Yıldızı adındaki dizinin oyuncu seçimleri devam ediyor. Kuzey Yıldızı dizisinin başrolleri belli oldu. Başrolleri hangi isimler paylaştı?

Show TV ekranlarının yeni dizisi Kuzey Yıldızı'nın başrollerinde İsmail Demirci ve Aslıhan Ergün yer alacak. Daha önce Sihirli Annem, Unutulmaz, Kızım Nerede, Aşk Yeniden ve Yeni Gelin gibi dizileri yöneten Ersoy Güler, Kuzey Yıldızı dizisinin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenecek. Aslıhan Ergün ve İsmail Demirci'nin başrolde yer alacağı resmen açıklanmasa da Medyatatava yazarı Birsen Altuntaş, bu haberi teyit etmiş durumda.

İsmail Demirci son olarak yine bir Show TV dizisi olan Çarpışma'da rol almıştı. Öte yandan daha önce Kurtlar Vadisi Pusu, Reaksiyon, Serçe Sarayı, Fabrika Kızı, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Babamın Günahları ve Mehmed Bir Cihan Fatihi gibi dizilerde rol aldı. Aslıhan Ergün'ü ise son olarak TRT 1'in dönem dizisi Diriliş Ertuğrul'da izleme imkanı bulabilmiştik. Kendisi daha önce Selena, Şefkat Tepe, Kızılelma, Nizama Adanmış Ruhlar ve Kehribar gibi dizilerde rol aldı. Bu iki isim Show TV'nin yeni dizisi Kuzey Yıldızı'nda bir araya geliyor.

Kuzey Yıldızı dizisinin konusu ne?

Show TV'den ekranlara gelecek Kuzey Yıldızı dizisi Süreç Film imzası taşıyacak. Ersoy Güler'in yönetmenliğini ve senaristliğini üstleneceği dizinin başrollerinde İsmail Demirci ve Aslıhan Ergün yer alacak, onlara Toygan Avanoğlu, Zeynep Kankonde, Uğur Demirpehlivan ve Aslıhan Kapanşahin eşlik edecek. İlerleyen süreçte dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler de eklenecektir. Kuzey Yıldızı dizisinin çekimleri Sinop ve İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Kuzey Yıldızı dizisiyle ilgili çok fazla bilgiye sahip değiliz. Sadece dizinin ana hatlarını biliyoruz. Kuzey Yıldızı dizisinin konusuna gelecek olursak hikaye bir aşkın etrafında şekillenecek. Kuzey Yıldızı dizisi bir erkek ve bir kadın arasındaki büyük ve bir o kadar da ulaşması imkansız bir aşkı konu alacak. Kuzey Yıldızı dizisinin çekimlerine yakın bir tarihte başlanacak. Show TV ekranlarında yayınlanacak dizinin sonbahar aylarında ekranlara gelmesi planlanıyor. Kuzey Yıldızı dizisinin her Pazar akşamı izleyiciyle buluşması bekleniyor.

12-07-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar