Diriliş Osman için hazırlıklara devam eden Burak Özçivit'ten ilk fotoğraf geldi!

Diriliş Osman için hazırlıklara devam eden Burak Özçivit'ten ilk fotoğraf geldi!
Heyecanla beklenen Diriliş Osman dizisinin başrolü Burak Özçivit karakteri için hangi hazırlıkları yapıyor? Osman Gazi'yi canlandıracak oyuncudan ilk kare geldi!

2014 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve 5 sezondur soluksuz izlenen Diriliş Ertuğrul dizisi bilindiği üzere geçtiğimiz mayıs sonu sezon finali yaptı. Engin Altan Düzyatan'ın hayat verdiği Ertuğrul Gazi karakterinin ölmesi üzerine dizinin devam serisi Diriliş Osman seyirci karşısına çıkacak. Önümüzdeki sezon ekranlarda göreceğimiz dizinin yeni adresi ise ATV oldu. Osman Gazi karakterine hayat verecek olan Burak Özçivit karakteri için hangi eğitimleri aldı? Bir süredir hazırlıkları devam eden dizi için çalışan Özçivit'in ilk görüntüleri;

BİR YILDIR HER GÜN ÇALIŞIYOR

Çekimlerine yakın bir zamanda başlanacak olan Diriliş Osman'ın kahramanı Burak Özçivit bir yıla yakın bir süredir çeşitli eğitimler alıyor. Dövüş, kılıç, binicilik ve aksiyon dersleri alan oyuncuya uluslararası koreografi ekibi Nomad Grubu’nun usta eğitimcisi Rahim Muradov ders veriyor. Uygulamalı eğitimlerin yanı sıra tarih dersleride alan Özçivit organize bir şekilde rolüne hazırlanıyor. Ünlü oyuncunun haftanın 5 günü günde 8 saat çalışma yaptığı söyleniyor. 

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

Burak Özçivit 24 Aralık 1984 yılında İstanbul'da doğmuştur. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Fotoğrafçılık bölümünde tamamlamıştır. 2003 yılında Best Model of Turkey'de gelecek vadeden seçilmiştir. Bu yarışma vesilesiyle Uğurkan Erez ile tanışan ve modellik yapmaya başlayan Özçivit 2005 yılında ise Best Model of Turkey seçilmiştir. Bu birincilikten sonra Best Model of The World'e katılmış ve ikinci olmuştur. Sonraları mankenliği bırakıp oyunculuğa adım atmıştır. 2006 yılında Eksi 18 dizisinde genç bir komiseri canlandırarak ilk deneyimini yaşamıştır. Daha sonra Zoraki Koca, Baba Ocağı, İhanet ve Küçük Sırlar gibi dizilerde oynayan Özçivit sevilen dizi Muhteşem Yüzyıl'da Malkoçoğlu karakterine hayat vermiştir. Reşat Nuri Güntekin'in kitabından esinlenilerek çekilen Çalıkuşu dizisinde Fahriye Evcen ile başrolü paylaşmış ve dizi aşkı gerçek olmuştur. Haziran 2017'de evlenen çiftin geçtiğimiz aylarda Karan adına bir erkek çocukları doğmuştur. Özçivit son olarak Kara Sevda dizisinde Neslihan Atagül ile başrolü paylaşmıştır. Eşi Fahriye Evcen ile çektiği Aşk Sana Benzer filminin yanı sıra yakın dostu Murat Boz ile Kardeşim Benim film serilerinde de beyazperdede boy göstermiştir. 

11-07-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar