Show TV’de Yılbaşı Akşamında Neler Var?

Show TV’de Yılbaşı Akşamında Neler Var?
Show Tv'nin yılbaşı gecesi için hazırlamış olduğu özel program yayınında neler var ve bizleri ne gibi eğlenceli şeyler bekliyor?

Her ne kadar iyi bir yıl geçirmemiş olsak da, 2020 yılının bitmesine son bir gün kaldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yılbaşı gecesi ve onu takip eden dört gün boyunca yasaklar devam edecek ve bu sebepten ötürü yılbaşını dışarıda kutlamak isteyen insanlar, yeni yıla evlerinde girecekler. Bu her ne kadar sıkıcı gibi gözükse de, televizyon kanalları bu geceyi sıkıcı hâl durumundan çıkarmak için geceye özel televizyon programları hazırlayıp, yeni yıla gülerek ve eğlenerek girmemiz için uğraşıyorlar. Bunun için çaba gösteren televizyon kanallarından biriside Show TV. O zaman lafı daha fazla uzatmadan Show Tv’nin yılbaşı gecesi için hazırladığı yayın programına geçelim.

Yılbaşı Sürprizi

   Show Tv’nin yılbaşı programı, saat 15:15’de ‘Yılbaşı Sürprizi’ adında ki program ile başlayacak. Bu program da, yıl içerisinde yaşanan en büyük aşklar, en büyük ayrılıklar ve pandeminin ünlüler dünyasında ki etkileri gibi 2020 yılının magazin tarihin de önemli yer edinmiş olaylar konu alacak.

Güldür Güldür Show

    Saat 20.00 itibari ile Ali Sunal’ın sunumuyla kanalın en eğlenceli ve en çok güldüren programı olan Güldür Güldür Show ile devam edecek. Senaryo üzerinden kısa skeçlerle bizlere eğlenceli bir tiyatro gösterisi yapan Güldür Güldür Show, yılbaşına özel skeçler ve özel konuklar ile geceyi evde geçirecek olan bizler için eğlenceli bir hâle getirmeyi hedefliyorlar. Birbirinden eğlenceli ve komik skeçler ile yılbaşı özel programında kahkaha tufanı bizleri bekliyor. Yılbaşında gecesine özel konuklar ise Toygan Avanoğlu, Ayta Sözeri, İbrahim Demirci, Yeşim Güner ve Aslıhan Güner olarak belirtildi.  

Yeni Yıl Klip Show

 Show Tv’nin yılbaşı programı Güldür Güldür Show’un ardından, yeni yılın ilk dakikalarında ‘Yeni Yıl Klip Show’ adında ki programı ile son bulacak.  Yaklaşık iki saat yayında kalacak olan programın içeriği hakkında bir bilgiye sahip değiliz ancak sabırsızlıkla bekliyor olacağız.

   Bu üç program ile yılbaşı gecesine veda eden Show Tv’nin yayın akışı Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel programının tekrarı ile devam edecek.

   

30-12-2020
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar