Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi için final kararı verildi!

Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi için final kararı verildi!
Show TV ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı Oğlum dizisi için final kararı alındı. İşte sevilen dizinin final tarihi.

Show TV ekranlarının milyonlarca kişi tarafından heyecanla takip edilen dizisi için final kararı verildi. Dikkat çekici hikayesiyle büyük şeyler beklenen Oğlum dizisi üzücü bir şekilde ekranlara veda edecek.

Oğlum dizisi için final kararı alındı

Yavaş yavaş sonuna doğru yaklaştığımız yayın döneminde Ay Yapım, Show TV için 3 diziyi ekrana getirmeye başladı. İlk olarak Üç Kuruş dizisi izleyicilerle buluşurken geçtiğimiz aylarda arka arkaya Oğlum ve Baba dizileri peş peşe ekrana gelmeye başladı. Bu diziler arasında yer alan Oğlum, beklentileri karşılayamamış olacak ki kanal ve yapım şirketi tarafından fişi çekildi. Oğlum dizisi final bölümüyle ekranlara veda edecek. Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz'ın senaristliğini, Gökçen Usta'nın ise yönetmenliğini üstlendiği dizinin yaz arasıyla beraber final yapması bekleniyor.

Oğlum dizisini heyecan içerisinde izleyen izleyiciler dizinin finale nasıl bağlanacağını şimdiden merak etmeye başladı. Oldukça gizemli bir cinayeti konu alan dizinin heyecan dolu bölümleri final bölümüne kadar her Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Oğlum dizisi reytinglere kurban gitti

Oğlum dizisinin final yapacak olmasının sebebi büyük ihtimalle düşük reytingler. 9 Şubat 2022 tarihinde ekrana gelen 1. bölüm Total'de 4.23 reyting oranıyla 9. sırada ve AB'de ise 4.47 oranıyla 6. sırada yer almıştı. Bir sonraki bölümde reytinglerde ufak bir yükselme olsa da ilerleyen dönemde reytingler iyice dibi gördü. Oğlum dizisinin 13 Nisan 2022 tarihinde ekrana gelen 10. bölümü Total'de 3.02 reyting oranıyla 10. sırada ve AB'de 2.69 reyting oranıyla 11. sırada yer aldı. Dizinin elde ettiği kötü reyting sonuçlarının ardından dizinin final yapmasına karar verildi.

Oğlum dizisinin başrollerine baktığımız zaman Songül Öden, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Nihal Yalçın, Kubilay Aka gibi isimleri görüyoruz. Oyuncu kadrosunda bu isimlere Tuğçe Açıkgöz, Nazan Kesal, Metehan Parıltı, Emir Kaan Özkan, Ali Seçkiner Alıcı, Mina Derman, Cansu Kaan Karakuş, Kadriye Çetinkaya, Abdurrahman Yunusoğlu, Yağmur Damla Ayden, Cemre Yeşilbursa, Fırat Bozan, Ege Derin, Ozan Gözel, Mutlu Güney ve Özlem Sürek eşlik ediyor.

14-04-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler