Ece Binay Sessizliğini Bozdu

Ece Binay Sessizliğini Bozdu
Geçtiğimiz gün Mahsun Kırmızıgül ile olan evliliğini boşanmayla bitiren Ece Binay’dan hakkında çıkan iddialara cevap geldi.

İki gün önce ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül ile olan 6 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Avukat Ece Binay, boşanmaya kendisinin sebep olduğunu ve aile birliğini kendisinin bozduğu yönündeki iddialara cevap verdi. Boşanma davası sonrası mahkeme çıkışında çok kısa bir açıklama yapan ve sadece birkaç kelime eden Ece Binay son zamanlarda hakkında Amerika’da aylarca kaldı, Mahsun Kırmızıgül ile olan evlilik birliğine uymadı şeklindeki iddialara karşı sosyal medya hesabı üzerinden uzun bir açıklama yaptı. Evlilik birliğinin boşanmaya kadar normal olduğunu belirten Binay’ın açıklamaları magazin basını ve sosyal medyada geniş yer aldı.

Ece Binay’dan Uzun Bir Açıklama Geldi

Mahsun Kırmızıgül ile olan evliliğini bitiren ünlü isim Ece Binay hakkında çıkan iddialara ilişkin sosyal medya hesabından uzun bir açıklama yaptı. Binay yaptığı açıklamada “iddia edilen, evliliğimizin iki yıldır zaten bitmiş olduğu, iki senedir birlikte yaşamadığımız, ayrı yaşadığımız, benim iki yıldır daimi olarak Amerika’da yaşadığım, evliliğimi bırakıp Amerika’da yaşamayı tercih ettiğim söylemleri kesinlikle doğru değildir. Evliliğimizin başından beri ailece Amerika’ya gidip geldiğimiz çevremiz tarafından bilinmektedir. Sadece son bir yıldır uzun süreli olarak Amerika’da oluşum, sahip olduğumuz Green Card’la ilgili olarak orada süre doldurma gerekliliğindendir. Bu süreçte kızımıza ana sınıfı eğitimi de Amerika’da aldırmak ortak kararımızdır. Yine son bir yıl içerisinde kızımla Türkiye’den uzak kaldığımız süreler en fazla iki ya da üç ayı geçmemiştir ve bu bir yılı sürekli olarak Türkiye – Amerika arası gidiş gelişlerle ailece bir arada geçirmişizdir. Boşanmaya kadar da evlilik birliğimiz normal şekilde devam etmiştir. Amerika’da bulunma konusuyla ilgili olarak hiçbir zaman bir fikir ayrılığımız olmamıştır” ifadelerini kullandı.

Anlaşmalı Boşandılar

Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay bundan 6 yıl önce evlenerek dünya evine girmişlerdi. Çift daha sonra çıkan anlaşmazlıklar sebebiyle anlaşmalı olarak mahkemeye başvurmuş ve boşanmaya karar vermişti. Beykoz Adliyesi’nde görülen davada tek celsede boşanan çift çıkışta açıklamalarda bulunmuştu. Mahsun Kırmızıgül açıklamasında “evliliğimizi kurtarmaya çalıştık ama olmadı. Neden – sonuç ilişkisini fazla konuşmak istemiyorum. Olan oldu” ifadelerini kullanırken Ece Binay ise “boşanma davası açmıştım sonuçlandı ve boşandık. Kızım bende kaldı” ifadelerini kullanmıştı.

14-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar