Show TV'nin yeni dizisi Aşk Ağlatır'ın başrolü belli oldu!

Show TV'nin yeni dizisi Aşk Ağlatır'ın başrolü belli oldu!
Çok yakında Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan yeni dizi Aşk Ağlatır'ın ilk oyuncusu belli oldu. İşte o isim...

Yaz sezonu kanallar arasında büyük rekabet yarattı. Kanallar birbirinden güzel ve heyecanlı yeni dizilerini ekrana getirmeye başladı. Bunlardan biri de Show TV'nin yaz ayı için hazırlıklarına devam ettiği Aşk Ağlatır dizisi oldu. Hazırlıkları devam eden dizinin başrolü belli oldu? Aşk Ağlatır oyuncu kadrosunda kimler var? Aşk Ağlatır başrol oyuncusu kimdir? Show TV'nin yeni dizisi Aşk Ağlatır ne zaman başlayacak? İşte detaylar..

Başrol oyuncusu belli oldu!

Bir Japon dizisi Love That Makes You Cry'dan uyarlanacak olan dizinin senaryosunu Tayfun Güneyer kaleme alacak. Show Tv'nin merakla beklenen yeni yaz dizisi Aşk Ağlatır, için hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Yeni sezon için binbir emek ve umutlarla hazırlanan dizi MF yapım tarafından hazırlanmaktadır. Dizi merakla beklenirken en merak edilenler arasında ise dizide hangi isimlerin yer alacağı oldu. Aşk Ağlatır dizisinin oyuncu kadrosunda hangi oyuncular yer alacak? Aşk Ağlatır dizisinin yayın tarihi henüz netleşmese de başrol oyuncusunun belli olduğu açıklandı. Show Tv hayranları gelen bu haber ile iyice meraklandı. Aşk Ağlatır dizisinin başrol oyuncusu kim seçildi? İşte o isim..

Yeni sezonda reyting rekorları kırmaya hazırlanan Show Tv, bu yeni yaz dizisi Aşk Ağlatır ile büyük umutlar içerisine girdi. Bir çok kanal yaz sezonu dizilerini izleyiciyle buluşturdu. Star Tv'de Benim Tatlı Yalanım ve Fox Tv'nin yeni dizisi Her Yerde Sen en gözde yaz dizileri arasında ilk sırayı kaptı. Büyük bir çekişmenin yaşadığı yaz sezonunda bakalım Show Tv bu yeni Japon dizisi Love That Makes You Cry'dan  uyarlaması olacak olan Aşk Ağlatır dizisi ile rakiplerinin önüne geçebilecek mi? Peki heyecanla beklenen yeni dizi Aşk Ağlatır'ın başrol oyuncusu kim oldu?  

Başrol Deniz Can Aktaş kimdir?

Aşk Ağlatır'ın başrolü Star Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Avlu'da Kudret'in oğlu Alp'i canlandıran Deniz Can Aktaş oldu. Yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken Deniz Can Aktaş'ın ilk başrol denemesi olacak. Deniz Can Aktaş, 28 Temmuz 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlk oyunculuk deneyimin Star Tv'de yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Seçkin karakterini canlandırmıştır. 

Dizileri :

2018 – Avlu (Alp) (TV Dizisi)
2017 – Nerdesin Birader (Ali) (TV Dizisi)
2016 – Hayat Bazen Tatlıdır (Ronaldo Burak) (TV Dizisi)
2015 – Tatlı Küçük Yalancılar (Seçkin) (TV Dizisi)

04-07-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar