Erkenci Kuş dizisinde beklenen gün geldi!

Erkenci Kuş dizisinde beklenen gün geldi!
Erkenci Kuş dizisinde beklenen gün geldi! Star tv ekranlarının sevilen dizisinde yeni bölümden olay görüntüler yayınlandı.

Star Tv ekranlarının başarılı dizisi Erkenci Kuş, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Her Salı Star tv kanalında seyircisi ile buluşan Erkenci Kuş dizisinde Can ile Sanem, herkesi sevindirdi. Geçtiğimiz bölümlerde bir türlü bir araya gelemeyen ve sevgili olamayan Can ile Sanem, Erkenci Kuş 47. yeni bölüm fragmanında birlikte güzel vakit geçirdikleri görüntüleri gördük. Peki Can ile Sanem sevgili mi oldu? Can ile Sanem barıştı mı? Erkenci Kuş Can ile Sanem sevgili mi? İşte Erkenci Kuş 47. yeni bölüm fragmanı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Erkenci Kuş dizisinde izlediğimiz üzere Can ile Sanem bir türlü birlikte olamamış ve seyirci tarafından hep sevgili olmaları merakla beklenmişti. 9 Temmuz Salı günü yayınlanması beklenen Erkenci Kuş 47. yeni bölüm için yayınlanan fragmanında ise, Can ile Sanem'i elele görüyoruz. Birlikte geleceğe dair planlar yapan ikili izleyenleri hem şaşırttı hem de sevindirdi. Fragmanı izleyen izleyici ise sosyal medyada tepkisiz kalmadı.

Sosyal medyada dizi ile ilgili yorum yapan takipçiler şu sözleri kullandı;

'Barıştıklarına göre artık rahatça uyuyabiliz'

'Evet arkadaşlar ülkece rahatladık, artık sevgililer'

'İnanamıyorum sonunda barıştılar, hep böyle devam etsin' ifadelerini kullanan seyirci, mutluluklarını ifade ettiler.

Hemen herkesin sabırsızlıkla yeni bölümünü beklediği Erkenci Kuş 47. yeni bölümde neler yaşanacağını bizlerde çok merak ediyoruz. Uzun süre sonra beklenen günün gelmesinin arkasında ise reyting sonuçlarının olduğunu düşünüyoruz. Seyirciden, Can ve Sanem ile ilgili tepki almaya başlayan dizi, çareyi ikiliyi bir araya getirmekle buldu. Aksi halde dizinin reytinglerinde düşüşler meydana gelmeye başlayacaktı.

Gold Film öncülüğünde ekranlara gelmeye devam eden Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş, her Salı seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği dizinin senaryosunda ise Ayşe Kutlu Üner yer almaktadır. Başrollerinde Demet Özdemir ile Can Yaman'ın yer aldığı  Erkenci Kuş dizisinde Öznur Serçeler, Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Ayhan Işık, Cihan Ercan, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik gibi dha bir çok başarılı isim bulunmaktadır.

03-07-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar