Show Tv’nin Yeni Sabah Programı 26 Temmuz’da Başlıyor

Show Tv’nin Yeni Sabah Programı 26 Temmuz’da Başlıyor
Show Tv ekranları yeni programları yayın akışına koymaya başladı. Kanalda hafta içi her gün ekrana gelecek Bu Sabah programı 26 Temmuz’da başlıyor.

Televizyon kanalları yeni yayın dönemine hazırlanıyorlar. Her ne kadar asıl yayın dönemi Eylül ayı ve sonrasında başlayacak olsa da bazı televizyon kanalları seyirciyi kendi kanallarına erken çekebilmek için yayın dönemini erken açmaya ve bazı programları erken yayına sokmaya başlıyor. Özellikle kuşak programları ve gündüz programları erken başlayan programlar arasında yer alıyor. Diziler ise daha çok eylül ayında yayına giriyor. Yayına girecek programların fragmanları televizyonlarda yayınlanmaya başlarken bu programlardan biri de Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Bu Sabah programı. Bu Sabah Programı deneyimli ve sevilen sunucular Murat Güloğlu ve Ebru Akel’in sunumuyla 26 Temmuz Pazartesi sabahı 08.30’da seyirciyle bululmaya başlıyor.

Bu Sabah Başlıyor

Show Tv ekranları yeni yayın dönemini erken açıyor. Hafta içi her gün sabah saat 08.30’da ekrana gelecek olan Bu sabah programı 26 Temmuz’da başlıyor. İlk bölümüyle pazartesi sabahı ekrana gelecek programın sunuculuğunu deneyimli isimler Murat Güloğlu ve Ebru Akel üstleniyor. Program hafta içi her gün ekrana gelirken Türkiye ve dünya gündeminin yanı sıra güncel olayları ve gerçek hayat hikayeleriyle de seyirciyle buluşacak. Kanalın yayına erken başlayarak seyirciyle programı biran önce buluşturmaya ve böylece seyirciyi programa çekmeye çalışacağı öğrenildi. Rakiplerinden önce başlayarak reytinglerde daha iyi yerlerde yer almak isteyen programda son hazırlıklar yapılıyor.

Bu Sabah’ta Her Şey Var

Show Tv ekranlarında 26 Temmuz Pazartesi sabahı saat 08.30’da ilk bölümüyle ekrana gelecek programda hayata dair her konu ele alınacak. Kanalda programın tanıtım fragmanları yayınlanmaya başlarken kanal sırayla diğer yapımları da yayın akışına koymaya başlayacak. Kanal programların dışında dizileri ise Eylül ayında yayına sokacak. Fragmanları yayınlanan Bu Sabah Programı Türkiye ve dünya gündemine ilişkin güncel olaylarla, özel haberler, hayata dair hikayeler ve özel stüdyo konuklarıyla ve eğlenceli hava durumu sunumuyla seyirci karşısına çıkacak program Ebru Akel ve Murat Güloğlu’nun sunumuyla ekrana gelecek. İkili bir programda ilk kez aynı programı sunacak. Programın ilk bölümü 26 Temmuz Pazartesi sabahı saat 08.30’da Show Tv’de ekrana gelecek.

19-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar