Kızını arayan anneye Seren serengil'den şaşırtan yorum

Kızını arayan anneye Seren serengil'den şaşırtan yorum
Geçtiğimiz günlerde bir fotoğrafının altında kayıp kızını aradığını söyleyen yaralı gönül bir anneye hiç kimsenin  beklemediği bir çıkışla ilginç bir yanıt verdi.

Yaptığı ani çıkışlarla tartışmalara konu olan ünlü sunucu Seren Serengil, 21 yıldır kayıp kızını arayan acılı anneye herkesi şok edeni bir cevap verdi. Kendisinden yardım isteyen acılı anneye takipçilerini şok eden bir yorumda bulunan ünlü oyuncu ve sunucu Seren Serengil, mesajında ne demek istedi? Serengil'in gündemi sarsan şok yorumu haberimizde. Şimdi detaylar

Kızını arayan anneye Seren serengil'den şaşırtan yorum

Seren Serengil son zamalardan sağlığıyla ilgili birçok kez haber oldu. Ancak bu seferki çıkışı resmen "yok artık" dedirtti. Geçtiğimiz günlerde bir fotoğrafının altında kayıp kızını aradığını söyleyen yaralı gönlülü bir anneye hiç kimsenin  beklemediği bir çıkışla ilginç bir yanıt verdi. Serengil'in bu çıkışı tanıyan tanımayan herkesi şok etti.  

Bir kez daha alay konusu oldu

Kendisinden yardım isteyen acılı anneye verdiği cevapla sosyal medyaya bomba gibi düşen Seren Serengil, kilo vermek istediği için defalarca bıçak altına yatarak hayatını tehlikeye atmasıyla gündemi sarsıyordu. Ayrıca ünlü sunucu, son günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı photoshop’lu fotoğraflarla alay konusu oluyordu. Son olarak bir fotoğrafının altında kayıp kızını aradığını söyleyen zavallı bir kadına adeta dalga geçer gibi bir yorumda bulundu.  

Kendinizden daha kötü durumda olanları düşünün!

21 yıldır kayıp kızı Gözde’yi arayan ve bu uğurda her şeyini kaybeden anne Nurgül Karamert, son bir umut olarak seren Serengil'i düşündü. Ünlü sunucuya mesaj atarak bir umut yardım bulacapını  zanneden zavvalı kadın, Seren Serengil’in fotoğrafına yorum yaparak destek bekledi. aslında Nurgül Karamert'in seren Serengil'in cevap vereceğine dair hiçbir umudu yoktu. Ancak yYorumu yanıtsız bırakmayan Seren Serengil’in sözleri karşısında kocman bir hayal kırıklığı yaşadı. İşte Nurgül karamert'in dünyasını başına yıkan o talihsiz yorum:  “Canımsınız çok üzgünüm ama şöyle bir düşünün sizin aradığınız bulmayı ümit ettiğiniz ve bulabilme umudunuz olan bir kızınız var... peki o güzel kıza isteyip de hiç sahip olamayanlar ne yapsın bir onu düşünün her zaman kendinizden daha iyi durumda olanları değil kötüleri de düşünün... keşke kızım olsa da bütün dünyada onu arasam diyen çok insan vardır ben dahil. İyi şeyleri düşünün Allah yardım edecek sizin hayrınıza olan her şey için edecek.” 

19-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler