Sienad O’Connor’un ölümüyle ilgili polis açıklaması

Sienad O’Connor’un ölümüyle ilgili polis açıklaması
Yerel saatle 11.18’de Sienad O’Connor’un Londra’nın güney doğusunda bulunan evde hareketsiz halde bulunduğuna dair ihbar aldıkları açıklandı.

Sienad O’Connor Müslüman olduktan sonra hangi ismi aldı? Dünya çapındaki İrlandalı şarkıcı kaç yaşında hayata veda etti? Ünlü şarkıcının vefatıyla ilgili polis ve savcı raporunda hangi açıklamalar bulunuyor? Yusuf İslam ünlü şarkıcının ardından nasıl bir başsağlığında bulundu? Sienad O’Connorun vefatıyla ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar ….

Sienad O’Connor’un ölümüyle ilgili polis açıklaması

Polis tarafından yapılan açıklamada önceki gün yerel saatle 11.18’de Sienad O’Connor’un Londra’nın güney doğusunda bulunan evde hareketsiz halde bulunduğuna dair ihbar aldıkları açıklandı. Londra Metropolitan Polisi evinde ölü bulunan ünlü şarkıcı Sienad O’Connor’un hayatını kaybetmesinde herhangi şüpheli bir durumun bulunmadığı açıklandı. Açıklama’nın devamında olay yerinde vefat etmiş halde bulunan ünlü şarkıcının yakınlarına haber verildiği belirtildi.

Gelecek yıl geniş çaplı bir turne düşünüyordu

Olayı inceleyen savcı tarafından detayların paylaşılacağı bilgisine yer verilirken 56 yaşında hayata gözlerini yuman İrlandalı şarkıcının ölümünün şüpheli vaka olarak değerlendirilemeyeceği açıklandı. Tam 23 yıl sonra Londra’ya taşınan O’Connor iki havta önceki sosyal medya paylaşımında gelecek yıl yayınlanacak albümünden sonra Yeni Zelanda, Avustralya,Avrupa ve Amerika’yı kapsayacak turneye çıkacağı müjdesini vermişti. Yine ölümünden önce paylaştığı bir sosyal medya paylaşımında 17 yaşında intihar ederek hayatına son veren oğlunu kaybetmenin kendisini çok olumsuz bir şekilde etkilediğini dile getirmişti.

Şöhret arzum yok demişti

2018 yılında Müslüman olarak Şüheda Sadakat Davitt ismini aldığını ama müzik hayatında Sienad O’Connor ismini kullanmaya devam edeceğini açıklamıştı. O’Connor gibi sonradan islamiyeti seçip Yusuf İslam ismini alan İngiliz şarkıcı Cat Stevens da O’Connor’un vefatıyla ilgili yaptığı açıklamada "Sinead O'Connor adıyla bilinen kardeşim Şüheda Sadakat'in ölüm haberinden dolayı üzüntü duydum. Şefkatli bir kişiydi. Rahman olan Allah ona sonsuz huzur versin." İfadelerini kullandı.Hayatını ve müzik kariyerini anlattığı 2021 yılında çıkan otobiyografi kitabında Sienad O’Connor “"Herkes popstar olmak ister ama ben protest şarkıcıyım. Sadece göğsümde çıkarmak istediğim şeyler taşıyorum. Şöhret arzum yok." Şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

30-07-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler