Yalı Çapkını’nın Ferit’i Mert Ramazan Demir kimdir?

Yalı Çapkını’nın Ferit’i Mert Ramazan Demir kimdir?
Geçtiğimiz sezon başlayan ve Star Tv ekranlarının en iyi reyting alan dizisi olan Yalı Çapkını’nın Ferit’i Mert Ramazan Demir kimdir?

Star Tv ekranlarında geçtiğimiz sezon Cuma akşamları ekrana gelen ve sezonun en flaş yapımları arasında yer alan Yalı Çapkını kanalın en çok reyting alan yapımlarının başında geliyor. Bir aile ve aşk türünde ele alınan dizi pek çok ünlü ismi kadrosunda bulunduruyor. Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımı olma başarısını elinde bulunduran dizi OGM Pictures tarafından hazırlanıyor. Hikayesi ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan dizide zengin bir ailede büyüyen ve yaşayan şımarık bir karakter olan Ferit ile evlenen ancak başlarda bu evliliği istemeyen ve ilerleyen zamanlarda da bu evlilik ve Ferit’le sık sık sınanan Seyran’ın etkileyici ve dramatik hikayesi konu ediliyor. Dizinin ana karakterlerinden olan ve Ferit karakterine hayat veren genç oyuncu Mert Ramazan Demir ile Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu seyirci tarafından oldukça beğenildi ve sevildi. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren dizi eylül ayında yeni bölümleriyle ekrana gelecek.

Ferit Korhan Kimdir?

Star Tv ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen ve geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan Yalı Çapkını dizisinin ana karakterlerinden olan Ferit Korkan Korhan ailesinde el bebek gül bebek büyüyen, şımarık, çapkın aynı zamanda oldukça zeki bir gençtir. Ailesinde sıkıntılı bir çocukluk geçiren Ferit bu yaşadıklarının etkisiyle hiçbir kadına güvenmemektedir. Kadınlarla fazla yakınlık kurmayan ve sadece belli bir mesafede onlara yaklaşan Ferit Seyran ile isteyerek değil mecburen evlenmiştir. Ancak ilerleyen zamanlarda Ferit, Seyran’a aşık olmaya başlayacak ve bu aşkla da çok ciddi bir şekilde sınanacaktır. Ferit aynı zamanda şeker hastasıdır ve sık sık şeker komasına girmektedir.

Mert Ramazan Demir Kimdir?

Star Tv ekranlarında yayınlanan Yalı çapkını adlı dizi ile adını çok geniş kitlelere duyuran ve seyirci tarafından sevilen genç ve yakışıklı oyuncu Mert Ramazan Demir 1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk için çalışmalara başlayan oyuncu bunun için gereken eğitimleri almıştır. Oyuncu aldığı eğitimlerin ardından setlerde yer almaya başlamıştır. Mert Ramazan Demir bugüne kadar Öğretmen, Ufo, Ölüm Zamanı, Çıplak, Şahmaran ve A am You adlı yapımlarda yer almıştır.

30-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar