Sinemalarda bu hafta hangi filmler var? İşte vizyona girecek filmler

Sinemalarda bu hafta hangi filmler var? İşte vizyona girecek filmler
Hafta sonu geldi ve yepyeni filmler vizyondaki yerini alacak. Sinemalarda bu hafta hangi filmler var? İşte vizyona girecek filmler.

Recek İvedik 6, 7. Koğuştaki Mucize ve Kral Şakir Korsanlar Diyarı bu hafta da vizyonda kalmayı sürdürecek. Bu filmlerinde yanı sıra yepyeni filmlerde vizyondaki yerini alacak. Sinemalarda bu hafta hangi filmler var? 22 Kasım Cuma gününde hangi filmler vizyona girecek? İşte vizyonda yerini alacak filmlerin listesi.

İşte bugün vizyona girecek filmler;

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu

Kariyeri boyunca 3 Olimpiyat altın madalyası, 5 Dünya şampiyonluğu ve 2 Avrupa şampiyonluğu başarılar elde eden efsanevi milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu'nun hikayesi Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmiyle birlikte beyaz perdeye taşınıyor. Son dönemde Ayla ve Müslüm gibi gişede yüksek izlenme sayıları elde eden Mustafa Uslu, bu filmde de yapımcı olarak yer alıyor. Naim Süleymanoğlu'na Hayat Van Eck can veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Yetkin Dikinciler, Selen Öztürk, Gürkan Uygun, Uğur Güneş, İsmail Hacıoğlu, Renan Bilek, Bülent Alkış ve Barış Kıralioğlu gibi isimler bulunuyor. Özer Feyzioğlu ise yönetmen koltuğunda oturuyor.

Frozen 2

Walt Disney Pictures imzalı Frozen serisinin ilk filmi 2013 yılında vizyona girmişti. Tüm dünyayı kasıp kavuran film, 1.274 milyar dolarlık gişe hasılatıyla tüm zamanların en çok hasılat elde eden 15. filmi ve Lion King'in ardından en çok hasılat elde eden 2. animasyon filmi olma özelliğini taşıyor. O dönem ülkemizde de 1.2 milyon biletli seyirci tarafından sinemada izlenmişti. Dolayısıyla Frozen 2 filmi de büyük bir merakla tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de merakla bekleniyor.

Elsa, büyülü güçlerle doğmasının ardında yatan sırrı öğrenmek adına çok tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Ona bu yolda kardeşi Anna ve dostları Kristoff, Olaf ve Sven yoldaşlık edecektir.

Doctor Sleep

Gerilim ve korku yazarı Stephen King'in bir eseri daha beyaz perdeye taşınıyor. 1977 yılında basılan ve 1980 yılında Stanley Kubrick yönetmenliğinde sinema filmi olarak vizyona giren The Shinning, hala en önemli filmler arasında yer alıyor. 2013 yılında The Shinning'in devamı niteliğindeki Doctor Sleep romanı basıldı. Doctor Sleep şimdi de beyaz perdede sinemaseverlerle buluşuyor.

Overlook Otel'de yaşananların üzerinden tam 40 yıl geçmiştir. Olaylara ilk gözden tanık olan Dan, geçen yıllara rağmen yaşananların etkisinden bir türlü kurtulamamıştır. Kendisiyle benzer güçleri bulunan psişik bir kızla tanışır ve olaylar gelişir.

Ewan Mcgregor, Rebecca Ferguson, Kyliegh Curran, Cliff Curtis, Carly Lumbly, Zahn McClarnon, Emily Alyn Lind ve Bruce Greenwood yer alıyor. Mike Flanagan ise yönetmen koltuğunda oturuyor.

Sorry, We Missed You

İngiltere, Fransa ve Belçika ortak yapımı Sorry, We Missed You, 2008 krizinden etkilenen Rick ailesi büyük bir borcun içine girmiştir. Eski rahat günlerinde dönmek için mücadele vermeleri gerekecektir.

Ken Loach'ın yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone, Katie Proctor, Ross Brewster, Alfie Dobson, Mark Burns ve Mark Birch yer alıyor. Sorry, We Missed You, 2019 Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye ödülünün sahibi olmuştu.

22-11-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar