Slavia Prag - Fenerbahçe maçı canlı izle

Slavia Prag - Fenerbahçe maçı canlı izle
Slavia Prag - Fenerbahçe maçı canlı izle: Slavia Prag ile Fenerbahçe arasındaki maçı canlı olarak izlemek için tüm ayrıntılar.

Slavia Prag - Fenerbahçe maçı canlı izle: UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off turu rövanşında Slavia Prag ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Bir üst tura kalmak isteyen Fenerbahçe, maçtan galibiyet almak istiyor. Fenerbahçe taraftarları önemli mücadele için ekran başında olacak. Temsilcimiz için hayati önem taşıyan mücadele hangi kanalda yayınlanacak? Bu karşılaşmayı canlı olarak bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz. Slavia Prag - Fenerbahçe maçı izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Slavia Prag - Fenerbahçe maçı canlı izle

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynanacak Slavia Prag - Fenerbahçe maçı televizyonda ekrana gelecek mi? Prag'da oynanacak mücadeleyi Exxen canlı olarak ekrana getirecek. Spor Toto Süper Lig'de bu sezon istediği sonuçları elde edemeyen Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'ndan da elendi. Fenerbahçe'nin tek hedefi Avrupa kaldı. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan ilk maçı kaybeden Sarı-lacivertliler bu akşam oynanacak mücadeleyi kesin olarak kazanmak zorunda. Aksi takdirde Şubat ayıyla beraber Avrupa'ya da havlu atacak. Karşılaşmayı canlı olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Slavia Prag - Fenerbahçe maçı ilk 11'ler

Slavia Prag: Mandous, Bah, Ousou, Kacharaba, Dorley, Traore, Holes, Schranz, Plavsic, Olayinka, Sor

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Marcel Tisserand, Serdar Aziz, Attila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Jose Sosa, Bright Osayi-Samuel, Dimitris Pelkas, Enner Valencia, Serdar Dursun

Fenerbahçe nasıl tur atlar?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off rövanş maçında Slavia Prag karşısına çıkıyor. Kadıköy'de Çek ekibiyle oynanan ilk maçı 3-2 kaybeden Sarı-lacivertliler tur atlamak adına sahadan galip ayrılmayı hedefliyor. Fenerbahçe, maçı iki farklı kazanması halinde tur atlayan taraf olacak. Fenerbahçe, maçı tek farkla kazanırsa uzatmalar ve eşitlik bozulmasa penaltılar tur atlayan tarafı belli edecek. Beraberlik ya da Slavia Prag'ın kazandığı senaryoda ise Fenerbahçe, bu sezon Avrupa defterini kapatacak.

Bu sezonla birlikte deplasman golü kuralının kaldırılması rövanşta temsilcimizin işine yarayacak. Kural hala yürürlükte olsaydı maçın uzaması için aynı skorun Fenerbahçe lehine tekrarlanması gerekecekti. Kısacası Fenerbahçe'nin rakibini eleyebileceği tek ihtimal iki farklı galibiyet olacaktı.

24-02-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar