Sol Yanım 2. Bölüm İzle!

Sol Yanım 2. Bölüm İzle!
Sol Yanım 2. Bölüm İzle; 3 Aralık Perşembe akşamı 2 bölümüyle ekrana gelen Sol Yanım adlı dizinin 2. Yeni bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Sol Yanım 2. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin gibi isimlerin yer aldığı Sol Yanım bu akşam saat 20.00’da Star Tv’de ekranlara geliyor. Henüz yeni başlayan ve bu akşam yayınlanacak 2. Bölümüyle seyircinin karşısına çıkan Sol yanım uzun süren hazırlık aşamasının ardından yayına girdi. Seyirci tarafından geçtiğimiz hafta ortalama bir reytingle karşılanan dizinin bu akşam ki bölümü dizinin geleceği açısından da önemli bir veri teşkil edecek. İlk bölümü itibariyle bekleneni çok da fazla veremeyen dizinin 2. Bölümünde heyecan daha da artacak gibi görünüyor.

Sol Yanım İlk Bölümünde Neler Yaşandı?

Star Tv’nin yeni dizisi Sol Yanım bu akşam 2. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin ilk bölümü heyecanla ve gerilimle başlamıştı. Serra hayatta pek çok sorumluluk ve yükün altında bulunurken aynı zamanda özel bir üniversitede burslu okumaktadır. Bir otelde çalışan Serra o gün okula ani gelişen şartlardan dolayı limuzinle gitmek zorunda kalır ve bu durum bir anda bütün okulun ve özelliklede bir grup öğrencinin dikkatini çeker. Bu öğrencilerden biri de varlıklı bir ailenin oğlu olan selim’dir. Serra ve Selim’in tanışmaları ikilinin hayatını tümden değiştirecektir.

Sol Yanım 2. Bölümde Neler Yaşanacak?

Geçen hafta ilk bölümüyle Srat Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlayan dram türündeki Sol Yanım adlı dizi bu akşam 2. Bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin ilk bölümünde özel bir üniversitede okuyan Serra okula limuzinle gelerek herkesin ve özellikle de selim’in dikkatini çekmiştir. Ancak Serra kimsenin tahmin etmediği biridir ve aslında zengin falan değildir. Yine de bu durumu bilmeyen öğrenciler Serra konusunda ikiye bölünürler. Bir grup severken bir grup kıskanmaya başlar. Serra’nın gizemli hallerine tutulan Burak Serra’yla yakınlaşmak ister ancak bu hiçte kolay olmayacaktır. Burak’a bu konuda yardım eden ise Serra’yı aşırı kıskanan Biricik’tir. Biricik Serra ve selim’i birbirinden uzak tutmaya çalışmaktadır. Biricik Selim ile ders çalışırken yeni atışmalarda beraberinde gelecektir. Biricik’in selim’in malikanesine ziyareti Selim’e aşık olan Asena’nın planını devreye sokmasına sebep olur. Selim’e takıntılı bir şekilde aşık olan Hülya ise beklenmedik bir harekette bulunur ve Selim’in okuldaki bütün ününü tehlikeye atar. Bu durum karşısında olayları tamamen saf bir şekilde düzeltmeye çalışan Serra’nın bu hareketi Selim’in babası İhsan Kutlusay’ı endişelendirecektir. Bu arada uzun bir süredir hapishanede olan mahallenin belalısı Barbar’ın dönüşü ile ortalık iyice karışacaktır.

Sol Yanım adlı dizi bu akşam 2. Yeni bölümüyle Star Tv’de saat 20.00’da ekranlara geliyor.

03-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar