VJ Bülent’in Anne Acısı

VJ Bülent’in Anne Acısı
Bir zamanların ünlü televizyon sunucusu VJ Bülent lakaplı Bülent Çarıkçı’nın annesi hayatını kaybetti. Ünlü isim annesi için duygusal bir veda mesajı yayınladı.

90’lı yıllar dendi zaman ekranların en çok tanınan, kendine has tarzı ve hayatı olan ünlü televizyon sunucularından VJ Bülent lakaplı Bülent Çarıkçı’nın annesi hayatını kaybetti. Bir dönem Kral Tv ekranlarından müzik klipleri ve bazı programlar sunan aynı zamanda radyolarda sunuculuk yapan ünlü isimlerden Bülent Çarıkçı’nın annesi dün hayatını kaybetti. 50 yaşında yetim kaldığını belirten ünlü isim sosyal medya hesabımdan duygusal bir paylaşımda bulunarak hem annesinin vefatını duyurdu hem de annesine veda etti. Ünlü isim uzun yıllardır İstanbul’dan uzakta doal bir yaşam sürüyordu ve bu hayattan mutlu olduğunu da her fırsatta dile getiriyordu. Annesini kaybeden ünlü isme sevenleri ve takipçilerinden başsağlığı mesajları geldi.

50 Yaşında Yetim Kaldım!

Annesini kaybeden Bülent Çarıkçı sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak duygularını dile getirdi. Ünlü isim paylaşımında “anneciğim yıllarımızı geçirdiğimiz bu evden bugün senin cenazen çıkmamalıydı. Anneciğim beni öksüz bıraktın. 50 yaşında ama yetim bir sokak çocuğuyum şu an.  Yalanmaya açık, itilip kakılmaya müsait… Kimsenin sevgisi yetmeyecek. Ne yapacağım ben? Anneciğim seni kurtaramadım affet beni kollarımdaydın ama dudakların mordu ve sıcaktın. Yaşatamadık seni. Kaldırıma bir çift ayakkabını koydum adet gereği. Hanemiz kapandı beni affet.! Sana can veremedim” ifadelerini kullandı. Bizde ünlü isme başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Çok Mutluyum!

90’lı yılların en çok tanınan yüzlerinden Bülent Çarıkçı mesleğini bıraktın sonra doğal ortamda yaşamayı tercih etmiş ve İstanbul’dan uzaklaşmıştı. Çarıkçı “hiçbir şey yapmıyorum. Yapmak da istemiyorum. Hayat akışında devam ediyor. Huzurlu, sakin bundan sonra hayatımın geri kalanını ailem ve daha çok sevdiklerimle geçirmek için uzak kaldım İstanbul’dan. İstanbul’dan taşındım. Çok mutluyum. Bir ömür çalıştım. Ama şimdi bir şey yapmıyorum. Doğal hayata geri döndüm. Yoğurt mayalamayı öğrendim. Ekmek nasıl yapılır öğrendim. Turşu yapıyorum. Bunlar bana keyif veriyor. Bahçemde biber, domates yetiştiriyorum mevsiminde” ifadelerini kullanmıştı. Halen 50 yaşında olan ünlü isim bir zamanlar birçok televizyon dizisinde de rol almıştı. Bunlardan bazıları; Güneşi Gördüm, Avrupa Yakası, Anlat İstanbul, Eyvah Kızım Büyüdü, Oyunbozan, Ayrılsak da Beraberiz, Ruhsar, Çiçek taksi, Bizimkiler adlı yapımlardan oluyor.

03-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar