Son Yaz Dizisinde Üç Önemli Karakter Netleşmeye Başladı

Son Yaz Dizisinde Üç Önemli Karakter Netleşmeye Başladı
Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç’in birlikte senaryosunu kaleme aldığı dram tv dizisi Son Yaz yeni isimleri ile sezona bomba girmeye hazırlanıyor.

Başrollerde Alperen Duymaz, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan’ın Yer Aldığı Dizi Son Yaz’da Önemli Üç İsim Netleşmeye Başladı.

Yapımcılığını 03 Medya’nın üstlendiği Son Yaz dizisi Fox Tv de sete çıkmaya hazırlanıyor. Funda Eryiğit, Erdem Şanlı, Emre Karayel ve Şebnem Dönmez geçtiğimiz sezonda diziden ayrılmışlardı. Projeye veda eden isimler olduğu gibi yeniden diziye dahil olacak oyuncu kadrosu belli oldu.

Dizide Canan Rolüne hayat veren Funda Eryiğit’in sezon finalinde ölümünün ardından dizide 3 yıllık zaman atlaması yaşanacak. Savcı Selim Kara’yı baba ocağı Rize’den döndürecek gelişmeler yaşanacak. İlginç olayların yaşanmasından sonra Selim’in ve Akgün’ün kaderi yine kesişecek.

Seyirciyi Ekrana Kilitleyecek

Diziye Birce Akalay, Organize suçlar istihbarat Başkanlığı’nda görevli Sare Akay karakterini canlandıracak. Sarp Levendoğlu Soner’in abisi Cihan Sancaktar’a ve Onur Bay ise küçük kardeş Burak Sancaktar karakterinde seyirci karşısına çıkacak. Sancaktar ailesinin hikayesi seyirciyi ekranlara kilitleyecek. Yeni sezon da Son Yaz dizisine Mertoğlu ailesi de katılacak. Nefes kesen hikayelerin yaşanacağı dizide sancaktar ailesinin reisi Halil Sadi Sancaktar’la ilgili önemli bir gizem hikayenin merkezini oluşturacak.

Son Yaz dizisi ikinci sezon da çok daha etkileyici ekibi ve yeni transferleriyle seyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin izleyicileri heyecanla yeni sezonu bekliyor.

Son Yaz dizisi çekimleri ilk sezon da İzmir’de çekimi yapıldı. İkinci sezon için ise dizi ekibi İstanbul’da ki hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor. Dizi de önemli gelişmeler yaşanacak.

Sarp Levendoğlu savaşçı dizinde rol alan oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yakışıklı oyuncu Soz Yaz dizisinde seyirci karşısına çıkacak. Rol arkadaşı Birce Akalay ise son projesi Babil’de ilay karakteri ile sevenleriyle buluşmuştu. Güzel oyuncu Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu 2014 yılında dünya evine giren çift 2017 yılında boşanmış çift uzun süreden sonra ilk kez birlikte çalışacak. En son projeleri yıllar önce Küçük Ağa dizisinde evli bir cifte hayat verdiler. Sarp Levendoğlu’nun ise yeni sezonda mafya rolünde etkili bir karaktere hayat verecek.Bir diğer oyuncu Onur Bay ise Arka Sokaklar dizisi ile adını duyurmuş, dizide Tekin Çoban karakterini canlandıran 9 yaşından beri setlerde olan Onur bay Son Yaz dizisinde rol alacak.

06-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar