Hande Erçel’den Hayranlarını Üzen Karar

Hande Erçel’den Hayranlarını Üzen Karar
Hande Erçel, Fox tv de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde başroldeki performansı takdir edilirken, hayranları üzen haber geldi

MF yapım romantik komedi dizisinin 50. bölümde final yapacağı açıklanmıştı. Sonrasında 2 bölüm daha uzatılma kararı alındığı ortaya çıktı.

Teklifleri Değerlendirmeyecek

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolleri paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi şimdiye kadar 47 bölüm yayınladı. Toplam 5 bölüm sonra final yapması bekleniyor. Bir yıldan uzun süredir set ortamlarından büyük çaba harcayan Hande Erçel yeni kararını açıkladı. Dizinin finalinden sonra ise gelen teklifleri değerlendirmeyecek.

Yeni Sezonda Yeni Rol Düşünmüyor

Uzun süredir Kerem Bürsin ile birlikteliği olan Hande Erçel mutluluk saçıyor. Özel ve iş hayatında yaşanan olumlu olaylar ile morali yerine oyuncu Hande Erçel yeni sezonda yeni dizide rol almayı düşünmüyor.

Kendimi Geliştirmek İstiyorum

Hande Erçel Sen Çal Kapımı dizisinin final yapması ardından neler yapacağına dair açıklama yaptı. ‘’Biraz uzaklaşıp kendime yeni beceriler katmak, farklı deneyimler yaşamak, almayı planladığım eğitimlere zaman ayırıp kendimi geliştirmek istiyorum’’ diyerek kararlarını hayranları ile paylaştı.

Finali Bekliyor

Bir süredir ekranlarda dizilerde projelerde rol alan ünlü oyuncu Hande Erçel setlerde çok zaman harcadığı ve şimdi ise kendine alan tanıyarak dinlenmek için Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasını bekliyor.

Nasıl Tanıştılar 

Hande Erçel ve Kerem Bürsin çiftin başrol paylaştığı dizi Sen Çal Kapımı başlması ardından aşk yaşadıkları idda edilmiş olsa da uzun süre arkadaş olduklarını dile getiren çift, sonunda aşklarını da ilan ettiler. Nisan ayından beri isimleri defalarca birlikte anılan ve hayranları tarafından yakıştırılan çift Hande Erçel ve Kerem Bürsin ilişkileri aynı mutluluk ile devam ettiği görülüyor. Bir dönem inkar edilen ilişkinin Maldivler tatili ile ortaya çıkması bir olmuştu. Hande Erçel ‘’o dönemler arkadaştık.Çok haber çıktı ama biz iyi arkadaştık, sonrasında aşka dönüştü. Ben zaten saklamam saklayacak bir durumum yok. Beraber olduk ve ilan ettik dedi.Kerem Bürsin’in konuk olduğu bir programda Hande Erçel ile olan ilişkisinde samimi açıklamalar yapmıştı. İlk kez dizi setinde tanıştıklarını söyleyen Kerem Bürsin ‘’Hande ile önce yakın arkadaş olduk, sette sor zamanlarımız da birbirimize destek olduk. Aşk sonradan geldi. Şanslıyız, ben de çok şanslıyım’’ diyerek hislerini açmışlardı.

 

 

 

06-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar