Sosyal Medya Fenomeni Danla Bilic'ten şaşırtan Cemal Can ifşası!

Sosyal Medya Fenomeni Danla Bilic'ten şaşırtan Cemal Can ifşası!
Fenomen Danla Bilic’ten Survivor yarışmacısı Cemal Can ile ilgili haber gündemi sarstı. Bilic’in bakın Cemal Can ile nasıl bir ilişkisi olmuş? Cemal Can’ın tepkisi ne oldu?

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic’ten Survivor yarışmacısı Cemal Can ile ilgili şaşırtan ifşa haberi gündeme bomba gibi düştü. Çektiği makyaj videolarıyla Instagram'da 6 milyona yakın hayranı tarafından takip edilen Danla Bilic geçen aylarda benzer ifşalarla gündem olmuştu. Fenomen Danla Bilic’in bakın Cemal Can ile nasıl bir ilişkisi olmuş? Cemal Can’ın bu iddiaya tepkisi ne oldu? Şimdi detaylar

Sosyal Medya Fenomeni Danla Bilic'ten şaşırtan Cemal Can ifşası!

Sosyal medyada çektikleri videolar sayesinde kısa süresinde tanınan ve takipçi sayısı 5 milyonu geçen ünlü fenomen Danla Bilic bu seferde de Tv8'de yayınlanan Survivor’un duygusal yarışmacısı Cemal Can ile ilgili bir iddia ortaya attı. Geçtiğimiz ay, kendisini meşhur eden eski kameramanı Sinan Binay'la ilgili davalarla gündemi sarsan Danla Bilic, bu sefer de kafayı Cemal Can’a taktı. Instagramda yaptığı canlı yayında Survivor yarışmacısı Cemal Can'la 5 ay evli kaldığını iddia eden Danla Bilic bir anda gündemi değiştirdi. Bu iddiaya göre Cemal Can'la 5 ayla evli kalan Danla Bilic evliliğinin bitme sebebini de açıkladı.

Arkadaş kalmaya karar vermişler!

Danla Bilic, Instagram hesabından yaptığı canlı yayında 5 ay evli kaldığı Cemal Can ile olan evliliğinin ihanet yüzünden bittiğini belirtti. Danla Bilic, evliliği bitse de Cemal Can'la arkadaş kalmaya karar verdiklerini açıkladı. Bilindiği üzere Cemal Can Survivor'da sık sık duygusal anlar yaşamasıyla biliniyordu. Bu iddiayı canlitv olarak yayınladık. Taraflardan Cemal Can bu iddiayla ilgili bir açıklama yaparsa onu da yayınlayacağımızı takipçilerimize duyururuz.

Danla Biliç'in Survivor Takıntısı!

Danla Bilic çok ilginç bir kişilik. Sürekli gerilimden besleniyor ve bir şekilde gündeme gelmeyi seviyor. Çok değil geçen ay eski kameramanı Sinan Binay ile mahkemelik olan Danla Bilic, çok geçmeden Survivor Yasin’e kafayı takmıştı. 

Hesabınla vedalaş Yasin! Sen görürsün!

Survivor’ın 89. Bölümünde iletişim ödülü yarışması vardı. Yarışmayı kazanan canlı görüşme gerçekleştirecekti. Yarışmayı kazanan Cemal Can, yakın arkadaşı Aslı ile canlı görüşme gerçekleştirirken araya Danla Bilic girmiş ve çok neşeli bir sohbet gerçekleşti. Herkes gülüp eğlenirken araya girerek laf atan Yasin ile Danla Bilic fena kapıştı.  Üstelik o gün Gönüllüler takımının gözdesi Cemal Can'ın doğum günüydü. Can’ın doğum günün kutlayan ve oldukça neşeli görünen Danla Bilic, görüşme esnasında Yasin ile tartıştı. Yasin'e Instagram hesabıyla ilgili laf sokan Danla Bilic, öfkeli bir ses tonuyla ekran başındakileri şoke eden şu cümleleri kullandı. "Hesabınla vedalaş Yasin, sen görürsün"

20-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar